FOTBAL  »  LIGA 2  »  INCIDENTE

Încă o bătaie în ligile inferioare » Şi-a luat un cap în gură

Articol de - Publicat sambata, 12 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 11 noiembrie 2011 23:21

Alt scandal în Prahova: la meciul Negoeşti-CS Şirna, asistentul Claudiu Lubene (17 ani) a fost lovit violent de un fotbalist al gazdelor


La 11 zile după scandalul de la Petrolul - Steaua, un alt incident violent apare în fotbalul prahovean. În minutul 88 al meciului Negoeşti Brazi - CS Şirna din Cupa României, tuşierul Claudiu Lubene (17 ani) a primit un cap în gură din partea unui jucător al gazdelor, Sorin Scarlat! Asistentul îi semnalase "centralului" că dictase eronat penalty pentru Brazi, revenind asupra deciziei. A fost momentul care a declanşat furia lui Scarlat.

"N-am oprit jocul de frică. Mai erau vreo 20 de oameni în tribune şi nici un jandarm sau poliţist", povesteşte "centralul" Mateescu. La spital, Lubene a aflat că nu are fractură, ci doar o contuzie puternică la nas. El intenţionează să-l dea în judecată pe agresor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
f.c.p.
f.c.p.  •  12 Noiembrie 2011, 11:35
Postat de yosef_h_k pe 12 Noiembrie 2011, 03:46

SI CE PLMEA DE LEGATURA ARE ASTA CU SCANDALUL DE LA PETROLUL!!!???!!!??? NICI CUM NU VRETI SA TRECETI PESTE? SA FACA PUSCARIE JUCATORUL ASTA SI LA FEL SI SPURCATUL DE STELIST CARE L-A AGRESAT PE SUPORTER! NU DOAR SUPORTERUL !!!! SA V-O DAU LA MUMU PRESA DE caaacat

Pai are legatura,ca gardul din poza e galben-albastru,deci ziaristul a gasit normal sa mai aduca aminte de ce s-a intamplat la meciul Petrolului.Ce sa-i faci,daca n-a mai fost nici un scandal zilele astea!

alb_pur
alb_pur  •  12 Noiembrie 2011, 10:02

exact cum am spus într-un alt comentariu: nu există săptămână să nu fie vreun scandal de acest gen în fotbalul românesc!

iany_74
iany_74  •  12 Noiembrie 2011, 09:56

nenea Margarit, de ce vorbesti ca prin ghetouri? esti ziarist sau...? cum "si-a luat un cap in gura"? l-a prins pe ala de cap si si-a dat in gura? vad ca puneti mana si voi la marirea masei de analfabeti din Romania.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close