FOTBAL  »  LIGA 2  »  PARTICIPARE

Încă o echipă din Liga a 2-a are probleme » Nu e sigură că va putea participa în sezonul viitor

Articol de - Publicat vineri, 15 iulie 2016 15:58

ASC Bacău s-a descurcat excelent anul trecut în eşalonul secund, chiar dacă situaţia financiară a echipei a fost una dezastruoasă.

"Sunt jucători care nu au încasat niciun ban în acest an. Cu toate acestea am reuşit un campionat foarte bun", a punctat Cristian Popovici, antrenorul echipei băcăuane.

"Nu ştim nimic legat de viitorul nostru. Ne antrenăm fără a cunoaşte situaţia echipei. Nimeni nu ne spune ceva în legătură cu soarta grupării", a spus Popovici la Sport Total FM.

Jucătorii băcăuani vor aştepta finalul acestei săptămâni pentru eventuale lămuriri, după care situaţia poate deveni una fără ieşire.

Oficialităţile locale au refuzat, într-o primă fază, alocarea unei sume de 200.000 de lei, dar au avansat ideea preluării grupării, în cel mai scurt timp, de către municipalitate.

ASC Bacău a susţinut un prim meci de verificare în compania sucevenilor de la Foresta încheiat cu un succes clar al gazdelor, 4-1.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează