FOTBAL  »  LIGA 2  »  AMFB

Încă o lovitură pentru Vasile Avram » Nu a fost validat la şefia AMFB: ”Nu mai este preşedinte!”

Avram nu a putut fi contactat
Avram nu a putut fi contactat

Articol de - Publicat marti, 17 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 16 iunie 2014 23:27

Fostului candidat la şefia FRF i-a fost respinsă solicitarea de validare ca preşedinte AMFB.

"Nu mai este preşedintele AMFB!", a confirmat Tudor Iacov, conducătorul Progresului, care făcuse o cerere de intervenţie în stilul celei înaintate de AJF Giurgiu în cazul FRF. Decizia nevalidării lui Vasile Avram a fost luată vineri de Judecătoria Sectorului 3 şi publicată ieri.

Poate fi atacată la apel, însă Iacov este sigur că Avram nu va face pasul: "Sînt prea multe nereguli. Voi propune noi alegeri. Nu are ce căuta la Adunarea Generală de la finalul lunii, voi lua cuvîntul dacă o va face! Alegerile au fost nestatutare. Plus că el a făcut solicitare de validare abia în martie, deşi scrutinul a fost în septembrie 2013!".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
bibiloiu
bibiloiu  •  17 Iunie 2014, 19:02

Sa se faca frizer..........................are moaca de asa ceva.

bamse1901
bamse1901  •  17 Iunie 2014, 18:59

in tara asta toti puscariasii vor sa fie sefi?

titelb
titelb  •  17 Iunie 2014, 09:43

No comment: Avram: Păi eu n-am nicio vină, să moară Bibi dacă am! Ce vină am eu că nu poţi să cîştigi? Joci o repriză întreagă şi jumătate fără, cu un om în plus şi nu dai un şut la poartă. Şi zici că... Borcea: Aici, aicea căcăcioşi. N-ai văzut că am ieşit şi i-am făcut căcăcioşi?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează