FOTBAL  »  LIGA 2  »  PARIURI

Încă un meci din România e suspect la pariuri » EXCLUSIV Finanțatorul acuză: "S-au băgat mulți bani pe meciul ăsta. Jucătorii dau vina unul pe celălalt"

Articol de - Publicat miercuri, 15 martie 2017 12:05

Conform surselor GSP.ro, la mai multe case de pariuri din Râmnicu Vâlcea s-au jucat sute de milioane de lei vechi pe victoria lui CS Mioveni II pe terenul lui CS Șirineasa, deși gazdele erau favorite certe. Meciul s-a jucat în Liga a 3-a, vineri, de la ora 15:00.

La începutul partidei cota pentru o victorie a Mioveniului era de 4,50, iar la pauză scorul devenise 2-1 în favoarea argeșenilor. După revenirea de la cabine, cota pentru o victorie a lui CS Mioveni II continua să fie una mare, 1.66 pentru victorie, deși se afla în avantaj. În final s-a terminat 3-1.

Primarul din Șirineasa, Ion Streinu, confirmă faptul că a primit informații la rândul său că s-au pariat bani importanți pe această partidă și suspectează că s-a întâmplat ceva necurat în cadrul echipei.

"Mi-a spus și mie un om de afaceri că s-au băgat mulți bani pe meciul ăsta. Am vorbit cu conducerea, dar cu jucătorii n-am luat legătura. Mâine vom avea o ședință legată de acest subiect și vom sesiza Comisia de Integritate a FRF. Știu că ar fi jucători care joacă la pariuri, dar nu am dovezi, nu pot spune ceva concret.

Nu e normal ca unii jucători să dorească să joace fotbal, iar alții nu. Jucătorii se acuză între ei, dau vina unul pe celălalt", a declarat Ion Streinu pentru GSP.ro.

Primarul susține că el e finanțatorul majoritar al echipei și spune că a mai trăit un caz asemănător în trecut, însă n-au existat dovezi și totul s-a sistat.

"Am mai avut un caz asemănător, dar tot la fel n-au fost dovezi și nu s-a putut merge mai departe. Acum chiar vreau să descoperim dacă s-a întâmplat ceva, mai ales că sunt banii mei în joc. Eu aduc o bună parte din bugetul echipei, nu sunt bani de la Consiliul Local, și nu mi se pare normal să-și bată joc cineva de bani. Salariile sunt mici pentru că suntem o comună mică, jucătorii au între 600 și 800 de lei pe lună", a adăugat Ion Streinu.

"O altă problemă e că mulți m-au acuzat și pe mine că joc la pariuri. Cred că sunt cel mai neavizat din acest punct de vedere. Nici nu știu să fac un bilet" Ion Streinu, primar Șirineasa

CLASAMENT

clasament l3

În aceeași zi s-a jucat și meciul dintre Cetate Deva și ACS Poli Timișoara, scor 2-0, o altă partidă suspectă la pariuri. Informația a fost anunțată în exclusivitate de GSP.ro, după ce Federbet, agenția italiană de monitorizare a pariurilor, a transmis Gazetei informația conform căreia meciul ar fi suspect! DETALII AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  15 Martie 2017, 19:33

PRESA SA SEMNALEZE MECIUL CORECT CA BLATURILE LE VEDEM AN DIRECT CU TOT TACAMUL ECHIPE ARBITRII COMENTATORI SI CIREASA SPECIALISTII DI STUDIO COVACI LUCESCU VALENTIN STANESCU ETC MICI PE LANGA SPECIALISTII ACTUALI TUPEU LA SCRIITORUL SI ARBITRU FOST CARE DE CE NU COMENTEAZA DE TOATE PLUS CELE PERSONALE

fibra
fibra  •  15 Martie 2017, 15:58

De ce ar fi favoriti certi unii cu 15 puncte,chiar daca joaca acasa,fata de ceilalti care au 19 puncte? Cred ca numai minti infierbantate pot face atata caz din nimic.Casele de pariuri,de ce au pus cota 4,5 ,cand intre locutile 2 si 15 sunt numai 16 puncte ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează