FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA

Incident la revenirea Științei: ultrașii au vrut să scoată cu forța din antrenament un nou fotbalist al echipei!

foto: facebook Fc Universitatea Craiova +1   FOTO
foto: facebook Fc Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iulie 2017 08:54

Fiul lui Adrian Mititelu, Adrian jr., a fost la un pas să fie agresat de ultrași din Peluza Sud 1997 Craiova, aseară, la primul antrenament de la revenirea Științei. 

FC Universitatea Craiova a revenit aseară la antrenamente, la 6 ani de la dezafiliere și 4 ani de la ultimul joc oficial, înainte ca societatea să intre în faliment. Mititelu a depus actele pentru ca echipa să fie înscrisă din acest sezon în Liga a 4-a. 

Reunirea n-a fost lipsită însă de incidente.

Aproape 1.000 de ultrași din Peluza Sud 1997 Craiova au fost prezenți cu începere de la 19:30 la baza sportivă de lângă Aeroportul din Bănie. Ei declaraseră într-un comunicat că sunt datori să revină necondiționat alături de Știința, dar avertizaseră că îl vor contesta în continuare pe Adrian Mititelu, pe care nu-l mai vor implicat la echipă. 

 

VIDEO Start de drum pentru noua FC U Craiova, în frunte cu Nicolo Napoli Fanii olteni au făcut SPECTACOL -->>> http://bit.ly/2t8vgAt

Posted by Gazeta Sporturilor on 17 Iulie 2017

 

Spiritele s-au încins la primul antrenament condus de "principalul" Ovidiu Turcu și directorul tehnic Nicolo Napoli în momentul în care ultrașii l-au reperat printre noii fotbaliști alb-albaștri și pe fiul lui Mititelu, Adrian jr., atacant de 19 ani care a fost și în lotul de dinaintea falimentului. 

790758 598546 adrian mititelu jr
Adrian Mititelu Junior

Câțiva suporteri au intrat pe teren și l-au amenințat pe Mititelu jr., chiar sub privirile tatălui său, înjurându-l și cerându-i să iasă de pe teren pentru că nu are ce căuta în tricoul alb-albastru, au povestit martori oculari pentru GSP.ro.

596269 andrei preda
Andrei Preda aka "Gogoașă"

Lucrurile s-au calmat doar după intervenția energică a portarului Andrei Preda, cel poreclit "Gogoașă", fost ultras în Peluza Sud. Mititelu jr. a fost lăsat să-și continue antrenamentul. 

Pe parcursul antrenamentului, membrii peluzei craiovene au scandat "Ole ole, ole ola, Știința e numai una!", dar și injurii la adresa lui Adrian Mititelu și Olguța Vasilescu. 

Imagini cu noii jucători ai lui FC U la antrenament: 

 

 

Posted by Fc Universitatea Craiova on Monday, 17 July 2017

 

MECIURI LIVE PE NET, echipament ADIDAS

În urma unei sugestii primite de la un fan pe facebook, Mititelu a anunțat că intenționează să transmită meciurile echipei în direct pe platforma socială. 

"Toate meciurile noastre vrem să le transmitem în direct pe internet. Am achiziţionat aparatura necesară. Acum vreau să cumpăr o dronă sofisticată pentru a avea cadre cât mai bune, pentru că jucăm pe fel de fel de terenuri fără condiţii, fără tribune...

Am vorbit deja cu Dumitru Tudor şi vreau să discut şi cu Marius Lăcătuş şi cu Petrolul, să facem chiar şi un patrulater la Piteşti, meciuri amicale cât mai multe ale acestor echipe de tradiţie.

Vom juca meciurile de acasă pe unde putem. E bună şi baza construită de Consiliul Judeţean. Avem însă probleme cu organizaţia criminală care protejează CSU. Multora le este teamă să discute cu noi, ca pe vremea comuniştilor. Le e frică de represalii.

Lotul de acum este pregătit pentru doi ani de promovări consecutive. Patru sau cinci jucători sunt chiar de perspectivă şi pot continua şi la Liga 1.

Echipamentul trebuie să sosească până cel mai târziu 3 august. Vor fi doua rânduri, unul albastru, altul negru. Cel mai frumos din ţară. Asta este obsesia mea. Este produs în 2017 de Adidas", a spus patronul oltean la RadioSport 1. 

Citește și: VIDEO+FOTO Start pentru noua FC U Craiova » Atmosferă incendiară la primul antrenament + Ce buget va avea echipa

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
835260323234578
Biziche Marin  •  09 Martie 2018, 20:43

SC Clubul Sportiv U Craiova SA nu are nici o legătură cu vechiul club desființat în ianuarie 1991 iar CS U Craiova 2013 nu are nimic în comun cu (adevarata) Universitatea Craiova

835260323234578
Biziche Marin  •  09 Martie 2018, 20:35

Cînd a fost înființată in 1948 echipa sa numit UNSR Craiova din 1950 sa numit Stiinta Craiova din 1966 sa numit Universitatea Craiova iar de la 1 februarie 1991 sa numit FC Universitatea Craiova

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  18 Iulie 2017, 22:53

SI VA ARBITREZE RAINEA PORUMBOIU ETC SUPER VIZOR VALENTIN STANESCU

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close