FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRAGEDIA DE LA BALOTEŞTI

Incredibil! » Trupul lui Henry a fost întors a doua oară de la aeroport

Henry, urcat pentru a fi
transportat la aeroport. Avea
să fie întors peste 30 de minute +3   FOTO
Henry, urcat pentru a fi transportat la aeroport. Avea să fie întors peste 30 de minute

Articol de - Publicat miercuri, 05 septembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 04 septembrie 2012 21:37

La fix o lună distanţă după ce s-a prăbuşit pe gazon în amicalul cu CS Baloteşti, Chinonso Henry (21 ani) trebuia repatriat în ţara natală. Dar intervenţia Ambasadei Nigeriei îi va prelungi şederea pentru încă cel puţin două zile!


După o zi de luni agitată, în care n-au lipsit certurile şi îmbrîncelile între prietenii jucătorului mort pe gazon la 21 de ani, apele nu s-au liniştit nici ieri. Deşi plecarea era programată pentru aseară, maşina care îl transporta ieri dimineaţă pe Henry spre aeroport a fost întoarsă la cimitirul Bellu - catolic la intervenţia ambasadei Nigeriei!

Fratele vrea să afle cauza morţii
"Ne-au spus că fratele decedatului, Ejike, mai are unele treburi de rezolvat în România", au declarat responsabilii cu repatrierea. Cel mai probabil, acesta doreşte să afle cauza exactă a morţii jucătorului, care nu a fost făcută încă publică! În plus, Ejike urmează să încaseze ultimele restanţe salariale ale jucătorului.

Incidentul de adio
Evenimentul nu a fost singular. Un scandal a avut loc în noaptea zilei de luni spre marţi, chiar în incinta cimitirului. "Băiatul de culoare care a iscat tărăboiul la IML a făcut zarvă şi pe aici. Spunea că e prietenul său şi vrea să îi deschidem sicriul, să îl vadă. L-am dat afară şi i-am spus că nu avem voie, pentru că nu ştim cine este", a declarat unul din cei care au păzit trupul neînsufleţit al fotbalistului.

I-a făcut ultimele poze
Fratele fotbalistului, Ejike, a sosit la cimitir ieri dimineaţă. Acesta a vrut să se asigure că bărbatul aflat în sicriu este Chinonso. Ruda jucătorului i-a făcut acestuia cîteva poze, deoarece nu mai doreşte să deschidă coşciugul în ţara natală. "Nu vreau să dau declaraţii, trebuie să mă prezint la Ambasadă" au fost singurele cuvinte ale lui Ejike.

Drum de două zile
Printr-o sumbră coincidenţă, noua dată programată pentru plecarea lui Henry, 6 septembrie, este data în care îi expira viza medicală. Drumul de întoarcere este programat pe durata a două zile, fiind un zbor cu escală.

"Amînarea a fost dictată de cei de la Ambasadă. Noi ne facem datoria, îi plătim costurile de şedere lui Ejike, urmează să primească şi restanţele financiare"
Haralambie Meregiu, preşedinte Delta Tulcea

6000 de euro este suma aproximativă pe care Delta Tulcea o cheltuieşte pentru repatrierea lui Henry

2000 de euro era salariul lui Henry la Delta Tulcea

Mansur a plîns întruna
Sosit la cimitir alături de Ejike Ihelewere, fratele lui Henry, mijlocaşul Deltei, Mansur, nu şi-a putut stăpîni lacrimile. Acesta a plîns minute în şir, fiind consolat de Lucian Mincu, un impresar care a colaborat cu fotbalistul decedat. Mijlocaşul nigerian a preferat să nu intre în capelă.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează