FOTBAL  »  LIGA 2  »  LUCEAFĂRUL ORADEA

Își schimbă numele! O echipă din Liga a 2-a are în plan redenumirea începând cu sezonul următor

Articol de - Publicat sambata, 08 aprilie 2017 18:43

Luceafărul Oradea s-a mutat, începând cu meciul de astăzi cu ASU Poli Timişoara (4-1), pe stadionul "Iulius Bodola" din Oradea. Gruparea antrenată acum de Alexandru Kiss revine, de fapt, în municipiul reşedinţă de judeţ după partida susţinută în Cupa României, contra Astrei Giurgiu.

Până la acest moment, formația a jucat la Sânmartin, pe o bază al cărei gazon era considerat drept cel mai bun din eşalonul secund.

Întoarcerea celor de la Luceafărul la Oradea ar putea avea legătură şi cu dorinţa ca din vară echipa să intre şi în grija oficialităţilor locale, dacă denumirea grupării va deveni, aşa cum se vorbeşte, CSM Oradea.

Luceafărul a câştigat clar, astăzi, în jocul cu ASU Poli Timişoara, scor 4-1, cu goluri Chiş-Toie, "dublă", Sergiu Arnăutu şi Cordoş, în contul învingătorilor, în timp ce Vuc a redus din handicap pentru timişoreni.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
chris_bu67
chris_bu67  •  10 Aprilie 2017, 13:52

Dezastru ce se întâmplă cu fotbalul și cu toate celelalte în această țară!

dogbv
dogbv  •  09 Aprilie 2017, 02:15

Dar de ce nu schimba de luni denumirea? Ca e la moda sa incalci regulamentul privind schimbarea denumirii in toiul campionatului!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează