FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC BRAȘOV - CS MIOVENI 0-0

Jaf în timpul unui meci din liga secundă: "Ne-au furat banii, actele şi telefoanele!"

Articol de - Publicat duminica, 25 octombrie 2015 00:00

Jucătorii şi antrenorii gazdelor au fost prădaţi în timpul meciului de ieri, hoţii intrînd în vestiar pe geam.

După o veste bună vine sigur una rea. Cel puțin pentru "stegari", regula este valabilă. Săptămîna trecută, ei au primit restanțele pe două luni. Ieri în schimb au fost prădați, chiar la stadion!

"Cînd am intrat în vestiar, era haos! Toate hainele erau aruncate pe jos, cioburi peste tot! Geamul de la stradă era spart, iar bunurile noastre nu mai erau. Am găsit o piatră cu care probabil că s-a spart geamul. Hoţii ne-au furat absolut tot: banii, actele şi telefoanele mobile! Sperăm să fie găsiţi imediat vinovaţii, iar bunurile să ne fie înapoiate", au declarat elevii lui Adrian Szabo la finalul remizei albe cu Mioveniul.

Ofiţerul de securitate al ardelenilor, Dan Crainiciuc, a deschis deja o anchetă după incidentele de ieri. "Încă nu putem estima prejudiciul produs, vom face asta doar după ce băieții vor da declaraţii la poliţie. Paza în exterior era treaba echipajelor de jandarmi, dar în acel moment, probabil, patrulau în altă zonă a stadionului", a spus Crainiciuc pentru Monitorul Expres din Braşov.

"Poliţia trebuie să afle ce s-a întîmplat, nu e treaba mea să fac anchetă. Pe mine mă doare mai mult jocul prost al echipei. Gata, o să schimb foaia cu jucătorii. Sînt dezamăgit"
Adrian Szabo, antrenor FC Braşov

"La finalul meciului era un bolovan în vestiar. Locul meu era chiar sub geam. Mie mi-au luat banii, altora le lipsesc telefoanele, altora actele"
Şerban Moraru, fundaş FC Braşov

Alte știri din liga secundă:

DUNĂREA CĂLĂRAŞI - GLORIA BUZĂU 8-0: Goluri cît în 8 etape!

Călărăşenii au făcut spectacol şi-au marcat de 8 ori în poarta buzoienilor, exact atît cît reuşiseră pînă ieri în acest sezon! "A fost o avalanşă de goluri, dar eu cred că puteam să dăm şi mai multe. Am profitat de toate greşelile adversarului şi-am marcat atunci cînd am avut ocazia. Nu cred că e un scor exagerat, e unul muncit. Jucătorii au dat dovadă de ambiţie şi de seriozitate. De ce n-am marcat atît pînă acum? Păi, nu a fost uşoară trecerea de la «C» la «B». În plus, de la mijloc în sus am numai copii în echipă", a comentat antrenorul Dunării, Ionel Ganea, pentru Gazetă.

METALUL REŞIŢA - UNIREA TĂRLUNGENI 3-1: "Blochez toate salariile!"

Metalul o obţinut prima victorie după 10 etape, iar primarul, dar şi finanţatorul celor de la Tărlungeni, Iosif Kiss, a luat foc la finalul meciului. "Voi lua măsuri radicale, şi pe banca tehnică, şi în privinţa jucătorilor. Blochez toate salariile! Mai bine jucăm cu juniorii decît să-şi bată cineva joc de banii mei! Nu mai putem continua aşa. Mai bine mă retrogradează direct decît să cheltuiesc banii aiurea şi să mă chinuiesc prin play-out", a declarat Kiss.

CSM RM. VÎLCEA - OLIMPIA SATU MARE 2-0 Şi-au luat portar de 42 de ani :)

Chiar înaintea partidei de ieri sătmărenii au surprins legitimînd un goalkeeper de 42 de ani. Avînd doi din trei portari accidentaţi, oficialii Olimpiei au decis să-l înregimenteze pe antrenorul de portari al echipei, Ovidiu Suciu, care a activat 18 sezoane la trupa din nordul extrem al țării.

În carieră, Suciu a mai evoluat pentru Gloria Bistriţa, U Cluj, Armătura Zalău, Extensiv Craiova şi Someşul Satu Mare. Ultima prezenţă într-un meci oficial s-a înregistrat în urmă cu 7 ani!

"Nu-mi doresc neapărat să intru în poartă. Totuşi, dacă va fi nevoie, voi fi acolo şi voi da o mînă de ajutor", a spus Suciu pentru informaţia-zilei.ro. Ieri, titularul Olimpiei a fost Marius Șuta, 26 de ani.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
zecs93
zecs93  •  25 Octombrie 2015, 15:26

Dar vestiarele alea nu sunt inchise ?? intra cine vrea Carvajalu lui ??

amicu
amicu  •  25 Octombrie 2015, 12:43

fcsbistilor de aici ce poti sa le spui, decat ca sunt penibili. Cat despre paza de la stadion, sunt penibili. VEstiarele sunt chiar la strada, chiar sa nu auda nimeni un geam spart?

1425838917717550
John Milne  •  25 Octombrie 2015, 10:56

Sumudica este implicat 100% .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează