FOTBAL  »  LIGA 2  »  AFUMAȚI

Jucătorii de la CS Afumați au intrat în vacanță! Unde va efectua formația de lângă București cantonamentul

Foto: IlfovSport.ro
Foto: IlfovSport.ro

Articol de - Publicat vineri, 16 decembrie 2016 09:44

Echipa din Afumaţi a ieşit onorabil din Cupa României, în optimile de finală ale competiţiei, după o replică bună dată pe teren propriu timişorenilor de la ACS Poli, chiar dacă bănățenii au câștigat clar, 3-0.

Astăzi, după o ultimă întâlnire la stadionul din Afumaţi, jucătorii antrenaţi de Vasile Neagu vor intra, oficial, în vacanţă. "Cred că ne putem declara mulţumiţi de parcursul din prima parte a campionatului. Bonusul a venit din Cupa României unde am ajuns în optimile de finală. Suntem, per total, mulţumiţi", a punctat Vasile Neagu, antrenorul echipei, la Sport Total FM.

CS Afumaţi i-a antamat deja pe Mugurel Dedu şi Dorin Burlacu, ultima oară la Gloria Buzău, şi mai pregăteşte alte două mutări interesante. "Vom mai aduce cel puţin alţi doi jucători, dintre care unul este atacant. Vrem o prestaţie bună şi în retur şi avem neboie de un lot echilibrat şi valoros.

Ne reunim pe 10 ianuarie pentru ca la finele acelei luni să mergem într-un stagiu de pregătire centralizată la Sovata", a mai punctat Vasile Neagu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează