FOTBAL  »  LIGA 2  »  DELTA TULCEA

Jucătorii Deltei Tulcea sînt distruşi după moartea lui Henry: "Nu mai putem dormi!"

Colegii lui Henry de la Delta Tulcea. +1   FOTO
Colegii lui Henry de la Delta Tulcea.

Articol de - Publicat joi, 09 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 08 august 2012 20:52

Căpitanul divizionarei secunde, Daniel Grigorov, spune că toţi jucătorii sînt la pămînt după tragedia de duminică: ”Nu ne mai arde de fotbal!”

Daniel Grigorov (33 ani), căpitanul şi veteranul Tulcei, e primul dintre jucătorul Deltei care are puterea să vorbească după decesul fostului coleg, Henry Chinonso. Abia articulează cuvintele şi imaginea nigerianului prăbuşit pe gazonul din Baloteşti încă îl urmăreşte.

"Unii dintre noi abia au reuşit să mai închidă ochii peste noapte cîteva ore după tragedia de duminică. Cel mai greu e cu Mansur, pe care încercăm să-l îmbărbătăm întruna. E distrus! Stăteau împreună, se aveau ca fraţii, îi e imposibil să înţeleagă ce s-a petrecut", descrie Grigorov tabloul deznădejdii din curtea divizionarei secunde.

"Nu ne mai arde de fotbal"
Iar fotbalul a trecut deja în planul al doilea: "Bine că s-a amînat campionatul, altfel nu ştiu dacă eram în stare să intrăm pe teren în starea în care ne aflăm cu toţii. Şi în ce formă eram! Abia aşteptam să debutăm, ne simţeam în vînă, dar acum nu ne mai arde de pregătire, de meciuri. E cumplit!".

"Îi plăcea să glumească"
Aceeaşi stare o resimte şi alt coleg, Vişan Creţu (24 ani): "Ne va fi greu să trecem peste momentele astea. Henry era superbăiat, ca jucător, ca om. Îi plăcea să glumească mereu. Şi nu spun asta de complezenţă. La fel aş fi zis despre el şi înainte de tragedie".

Rezultatele medicale întîrzie
Legiştii continuă să fie precauţi în a oferi verdicte despre cauza decesului lui Chinonso Henry. "Am recoltat probe, vor fi efectuate multiple teste, iar rezultatele nu vor apărea, probabil, mai devreme de două săptămîni", au precizat ieri specialişti din IML.

"Aşteptăm să sosească în ţară un membru al familiei pentru a vedea cum procedăm şi cu trupul neînsufleţit al lui Chinonso", a punctat şi un oficial din Ambasada Nigeriei la Bucureşti.

"Era un tip de treabă, foarte serios pe teren. Îl iubeam şi noi, şi fanii, tot oraşul" (Vişan Creţu, fotbalist Delta Tulcea)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
buri
buri  •  09 August 2012, 10:47

R.I.P Henry! Nu mai zice nimeni nimic, dar daca era roman si acum oracaiau ziarele si faceau coada pe la medico-legal sa afle noutati.... Pe Mircea Sandu nu l-am auzit sa zica ceva, o fi in concediu....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează