FOTBAL  »  LIGA 2  »  BRAȘOV - OLIMPIA SATU MARE

Liga a 2-a se reia cu un scandal monstru! Acuze dure: "Recunosc, mi-e teamă" » Răspunsul a venit rapid: "O încercare jalnică"

Articol de - Publicat vineri, 24 februarie 2017 10:14

FC Braşov - Olimpia Satu Mare este cel mai aşteptat meci în etapa de debut din Liga a II-a în etapa cu numărul 22, prima de la reluarea campionatului.

Cele două echipe sunt bine situate în ierarhia la zi şi vizează victorie pentru a rămâne în cărţile promovării.

Oaspeţii au cerut pentru acest meci o brigadă FIFA pentru a avita orice fel de probleme legate de arbitraj.

"Am încredere mare în echipa noastră şi îmi doresc din suflet ca partida contra celor de la FC Brasov să-şi decidă câştigătoarea pe teren, însă recunosc, mi-e teamă că, într-un astfel de regim de competiţie maximă, să nu cumva să fim din nou nevoiţi să pierdem din cauza unei erori de arbitraj", a declarat, pentru Satu Mare online, Attila Karda, preşedintele Olimpiei.

Braşovenii au reacţionat la timp şi au precizat că "este vorba despre o incercare jalnică a celor de la Olimpia de a pune presiune pe arbitraj. În fotbalul nostru văd că tupeul e maxim. Nu știu cine este acest Karda!

Sunt oameni care țin să iasă în faţă şi să vorbească despre despre arbitraje", a reacționat Cornel Țălnar. Braşovenii nu se pot folosi de una dintre ultimele achiziţii, Robert Moldoveanu, vârful de atac de la Dinamo care a fost selecţionat la echipa naţională Under 18.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează