FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC BIHOR - OLIMPIA 0-5

Mai bine nu jucau :) Olimpia Satu Mare a făcut instrucție cu FC Bihor, 5-0. Orădenii nu aveau bani pentru ambulanță

Orădenii (în alb) au pierdut clar împotriva lui Sălăgeanu (centru) şi a colegilor săi
Orădenii (în alb) au pierdut clar împotriva lui Sălăgeanu (centru) şi a colegilor săi

Articol de - Publicat luni, 23 noiembrie 2015 00:00

Orădenii au fost la un pas să piardă meciul la "masa verde" cu Olimpia Satu Mare, după ce n-au avut bani la începutul partidei pentru plata echipajului de pe salvare. Partida s-a disputat pînă la urmă, dar gazdele au pierdut cu 0-5.

Scandal înainte de primul fluier de start al arbitrului, la Oradea! Lucrătorii de pe ambulanţa sosită la stadion au fost la un pas să plece şi meciul să nu se mai desfăşoare. "Dacă nu primim suma de 600 de lei, plecăm de la stadion", au ameninţat aceştia.

După mai multe runde de negocieri, ei au fost convinşi cu greu să rămînă, iar imediat după meci au primit suma cerută. Dar pentru bihoreni era mai bine să nu găsească banii respectivi! Ar fi pierdut cu 3-0 la "masa verde", aşa s-au făcut de rîs în B2 şi au primit cinci goluri de la sătmăreni.

Mai mult, în timpul partidei, Adrian Sălăgeanu, fostul jucător al Oţelului, cel care a reuşit o dublă în meciul cu FC Bihor, a avut un conflict cu gazdele. Conflictul a pornit după ce Dan Mănăilă, antrenorul orădean, a vociferat la mai multe decizii din timpul partidei.

Sălăgeanu a reacţionat şi a ţipat în gura mare: "Staţi jos, în sărăcia voastră!". Presa locală mai notează că Bihorul e aproape de faliment, are jucătorii de luni bune neplătiţi şi abia fac rost de bani pentru a putea disputa partidele de pe teren propriu.

ALTE 3 MOMENTE AMUZANTE LA MECIURILE DIN WEEK-END

Metalul Reşiţa - CSM Rm. Vîlcea    1-6

Patronul Cătălin Rufă s-a ţinut de cuvînt şi şi-a pedepsit jucătorii care au ieşit de pe teren la meciul din etapa trecută. Reșițenii au folosit doar juniori, dar după doar 30 de minute, ei primiseră 6 goluri! Milos Krkelic, de 17 ani, a reuşit golul de onoare în ultimul minut al jocului.

FC Caransebeș - FC Brașov    1-4

Intrat pe teren în minutul 86, Mugurel Buga a avut nevoie de opt minute pentru a reuşi un nou gol în tricoul stegarilor. "Tătăică, du-te, bă, şi mai lasă şi pe alţii. Mai ai un pic şi ieşi la pensie şi tot dai goluri", i-au strigat suporterii gazdelor lui "Pele" Buga, care va împlini, pe 17 decembrie, 38 de ani.

Unirea Tărlungeni - Gaz Metan     2-0

Medieşenii veneau după cinci victorii consecutive şi întîlneau penultima clasată din B2. Ameninţaţi de patron cu retragerea din campionat, jucătorii de la Tărlungeni au dat lovitura în doar 4 minute. Fanii i-au luat în rîs pe medieşeni şi pe Leo Grozavu: "Aveaţi biletele la pariuri deja făcute? Le-aţi pierdut".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează