FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROBLEME

Mari probleme la un club de tradiție din Liga a 2-a! Jucătorii câștigă deși sunt neplătiți de 3 luni

Articol de - Publicat luni, 19 septembrie 2016 13:29

Olimpia Satu Mare s-a impus, pe teren propriu, clar, 3-0, cu Sepsi Sfântu Gheorghe într-o partidă controlată cu autoritate de echipa antrenată de Bogdan Andone.

Succesul a adus o bucurie rezervată în vestiarul Olimpiei în condiţiile în care jucătorii nu au mai luat salariul de mai bine de trei luni.

"Trăim la limită la o echipă cu jucători formidabili. Avem un grup unit şi băieţi de mare caracter, lucruri care se văd pe teren. Jucătorii merită toate laudele, au respectul meu total pentru felul în care se implică.

Ne va fi foarte greu, din punct de vedere financiar, până la finele anului, în condiţiile în care la acest moment contul clubului este gol. Poate cineva se apleacă şi asupra situaţiei fotbaliştilor de la Olimpia care traversează luni grele.

Nu-mi pare rău că am ales să vin la Satu Mare chiar dacă situaţia este foarte grea pentru noi toţi", a punctat Bogdan Andone, antrenorul sătmărenilor, după succesul clar cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează