FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS OTOPENI - FC BOTOŞANI 2-2

Marius Avram e acuzat că a făcut praf o partidă de Liga B: "Ne-a măcinat!"

Marius Avram a arbitrat la
Marius Avram a arbitrat la "B" întrucît etapa trecută greșise în Liga 1, la Dinamo - FC Vaslui 0-1

Articol de - Publicat luni, 19 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 18 noiembrie 2012 19:00

Gazdele au vrut să iasă de pe teren după un penalty acordat uşor oaspeţilor de "centralul" bucureştean. Oficialii ilfoveni îi impută "centralului", printre altele, maniera de arbitraj ori neacordarea unei lovituri de la 11 metri în finalul meciului.

Liga secundă e pustiită de echipe de la o etapă la alta, însă incidentele nu contenesc. Ieri dimineaţa, în minutul 20 al întîlnirii CS Otopeni - FC Botoşani 2-2, Marius Avram a acordat penalty la un contact uşor între Vlaicu şi Chiriac. Jucătorii gazdelor au protestat cîteva clipe, după care au decis să iasă de pe gazon!

Întorşi de preşedinte
După cîteva minute de parlamentări, timp în care Avram le-a dat răgaz fotbaliştilor să hotărască dacă se retrag, preşedintele Mugur Porumbacu a coborît din tribună şi i-a sfătuit să reia partida. "Era păcat, ştiam că putem reveni. În plus, amenda primită era usturătoare! A fost un penalty acordat uşor, se acumulase frustrarea după multe jocuri în care am fost dezavantajaţi", a comentat Porumbacu.

"Ne-a omorît cu «galbenele»"
Nu doar faza penaltyului l-a nemulţumit pe oficial: "Efectiv, ne-a omorît cu cartonaşele galbene!". Otopeniul a revenit de la 0-2 la 2-2, dar Avram le-a refuzat elevilor lui Viorel Ion un 11 metri evident în minutul 88. "Voi revedea filmarea, dar martorii au spus că a fost penalty. Dacă se adevereşte asta, e clar că maniera sa de arbitraj a fost pro-Botoşani!", a adăugat Porumbacu.

Incidente şi după meci
La puţine minute după fluierul final, Avram a fost înconjurat şi înjurat de staff-ul celor de la Otopeni. "A incitat lumea prin deciziile sale", a conchis Porumbacu. Contactat telefonic, Marius Avram a refuzat să comenteze acuzele venite din partea ilfovenilor.

"Cînd am văzut că ne arbitrează Avram, mi-am zis că o să vină un băiat corect, care nu se pretează la prostii. M-am înşelat" (Mugur Porumbacu, preşedinte CS Otopeni

ALTE ŞTIRI DIN LIGA B:

Opt penalty-uri în cinci meciuri!
În 5 din cele 6 meciuri disputate la matineu sîmbătă, la ora 11:00, s-au acordat nu mai puţin de 8 lovituri de la 11 metri! La 3 dintre ele, Teodora Albon (Maramureş - UTA), Sergiu Popa (Luceafărul - Damila) şi Florin Miron (Slobozia - Dinamo II) au indicat de cîte două ori punctul cu var. Dintre penalty-uri, toate acordate corect, şase au fost transformate, iar două, ratate.

Schimbări în clasament
Retragerea sibienilor a dat peste cap şi ierarhia Seriei B2. Astfel, unor formaţii precum Corona Braşov, Damila Măciuca sau FCM Tg. Mureş le-au fost retrase 3 puncte din clasament. Au profitat ACS Poli şi UTA, care nu jucaseră încă împotriva Voinţei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  21 Noiembrie 2012, 22:53

Un rahat de arbitru si la propriu si la figurat ! In meciul cu Vaslui a avut 7 greseli impotriva lui Dinamo !!! Trei cartonase galbene si unul rosu eronate, lovituri libere aiurea date pentru Vaslui, o maniera clara pro Vaslui ! Nu are ce sa mai caute in Liga I, vad ca si in esalonul II e depasit !

adianghelescu
adianghelescu  •  19 Noiembrie 2012, 12:33

asta trebuie exclus din arbitraj e marioneta lu bricheta si isi bate joc pe unde merge, arbitrajul de la meciul cu vaslui a fost tendentios 100 la 100

mihnea74
mihnea74  •  19 Noiembrie 2012, 07:07

Avortonul asta chiar a luat-o razna.Nu a primit nici un avertisment dupa meciul Dinamo-Vaslui cand a fost criminal protejand jocul dur practicat de TARANOAIA

Vezi toate comentariile (4)
Comentează