FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

Marketing ”de foame” » "Șepcile roșii" îşi vînd tricourile la preţ de criză pentru a face rost de bani

Articol de - Publicat miercuri, 12 august 2015 00:00

Problemele financiare grave ale "studenţilor" au determinat conducerea clubului să ia măsuri radicale! Începînd de luni, echipamentele purtate de "şepcile roşii" în precedentul sezon de Liga 1 au fost scoase la vînzare.

Site-ul oficial al grupării ardelene a postat un anunţ privind acţiunea din Iulius Mall: "Tricourile de joc îmbrăcate de Lemnaru, Mengolo sau Ciupe vor putea fi achiziţionate de către suporteri din magazinul oficial al sponsorului tehnic". Stocul e anunţat ca fiind limitat, iar suporterii sînt încurajaţi să se grăbească. Fiecare jucător a pus la dispoziţie două rînduri de echipament: cel alb de acasă şi cel roşu din deplasare.

U Cluj trece prin momente critice după ce a părăsit primul eşalon la capătul unui sezon dezastruos. Patronul Florian Walter a părăsit ţara şi a fost dat în urmărire internaţională pentru evaziune fiscală şi spălare de bani.

150 de leieste preţul unui tricou pus la vînzare în Iulius Mall din Cluj

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
valentinn10
valentinn10  •  12 August 2015, 17:24

romelo cu r mic ,esti prost rau , daca nu era MARELE BECALI ,STEAUA avea soarta echipei pe care o plangi tu acum dar tie-ti place *** pentru ca esti un mare fass ,adica un frustrat

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romelo777
romelo777  •  12 August 2015, 14:51

pacat ca o echipa de traditie si atatia suporteri,galerie dintre cele mai tari din tara nu se poate mentine in liga 1.chiar nu se gasea nimeni sa o cumpere?un investitor serios(fara vreun gigi,iancu copos sau alti profitori).mare pacat!

adicn
adicn  •  12 August 2015, 09:35

Ce trist...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează