FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSU CRAIOVA

Mihăiţă Pleşan: "Doar jucînd cu sufletul putem să-i batem pe mureşeni şi să promovăm"

Articol de - Publicat marti, 27 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 27 mai 2014 13:56

Mihăiţă Pleşan, 31 de ani, este îmbiat din nou să lase România pentru Rusia. Aşa cum a anunţat gsp.ro aseară, are două oferte de acolo, după ce-a evoluat cu succes pentru Volga Nijniy Novgorod.

Fotbalistul a mărturisit că vrea să se concentreze doar pe finalul de sezon la CSU Craiova, fiind supărat că pierde meciul de mîine cu ASA Tîrgu Mureş din cauza unei suspendări.

- Mihăiţă, cît de mult regreţi că nu joci contra mureşenilor?
- Îmi pare rău, dar n-am ce face. O să stau, totuşi, lîngă echipă, să fiu aproape de băieţi. Sper să batem şi să ne apropiem de promovare.

- Ce le vei transmite colegilor înainte de derby?
- Să joace cu sufletul. Doar astfel putem învinge. Şi cred că au realizat şi ei că fără să pună suflet la Craiova, nu se poate. Publicul simte cînd unul joacă astfel.

- Apropo de spectatori, cum crezi că va fi atmosfera la meci?
- Sper ca stadionul să fie plin, iar oamenii să împingă de la spate Universitatea. ASA ne-a pus probleme pînă acum, dar, cu fanii lîngă noi, care ard pentru fotbal şi pentru culorile alb-albastre, putem bate pe mureşeni.

- Tu ce faci, pleci în Rusia?
- Mai sînt trei meciuri de campionat, iubesc Craiova şi vreau să mă concentrez doar la munca de aici. Ce va fi apoi, vom vedea, din vară. Vreau să savurăm o promovare în Liga 1, gîndul mi-e doar la Craiova, momentan.


"Nu-l lăsăm pe Mihăiţă să plece. Avem nevoie de spiritul echipei, iar el este un fotbalist exponenţial pentru Universitatea"
Gabi Balint, antrenor CS Universitatea

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
machiavelliq
machiavelliq  •  28 Mai 2014, 09:07

Reporter: Pleci in Rusia? Plesan : Chiar daca am iubit Cs Mogosoaia Craiolguta de mic trebuie sa recunosc ca a fost visul meu de mic sa ajung sa joc in Rusia. E ceva normal, tata a fost in Partidul Comunist, mie-mi place vodka, in adolescenta ascultam in prostie Phoenix - In umbra marelui URSS, chiar am si un altar cu Putin in camera.

laurentiucumatru
laurentiucumatru  •  28 Mai 2014, 08:33

plesan tine cu toate echipele din romania : dinamo, steaua, timisoara, rapid, etc

petrusm
petrusm  •  27 Mai 2014, 20:49

Plesan , o rusine de jucator.Se da pe doi lei ...CLONATI ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează