FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEZAFILIEREA UNIVERSITĂȚII

Mititelu, devastat: "O decizie mișelească, criminală și total nedreaptă. Regret enorm că v-am dezamăgit"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iunie 2017 15:04

Adrian Mititelu a oferit prima reacție după ce Curtea de Apel a decis ca Mircea Sandu și Mitică Dragomir să fie achitați în dosarul dezafilierii Craiovei. 

În opinia acestuia, decizia magistaților Curții este una complet greșită și speră că, într-un viitor îndepărtat, va reuși să găsească în vreun fel veridicitatea cauzei pentru care a militat atât de mult timp.  

"O decizie mișelească, criminală și total nedreaptă! În România europeană justiția este doar o iluzie! Am luptat șase ani de zile împotriva acestei organizații criminale cu speranța că totuși se face dreptate. Am fost, se pare, un naiv! 

Magistrații care astăzi au luat o astfel de decizie vor purta această uriașă povară toată viața. În plină democrație, mi-a fost confiscată o societate în care am investit zeci de milioane de euro.

Oricum, vreau să știți că am făcut tot ce este posibil omenește pentru a aduce clubul înapoi, dar, din păcate, n-am reușit. Peste ani, probabil foarte mulți, se va face dreptate într-un final, însă până atunci vor fi multe suferințe. Regret enorm că v-am dezamăgit", a scris Mititelu pe pagina oficială de facebook.

untitled

Citește și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
marius.bxl
marius.bxl  •  15 Iunie 2017, 20:01

Adevarul ca mititelu avea echipa de peste 30 milioane dacă vindea jucătorii la bucata.oricum l-au jefuit la drumul mare și nu s-a terminat .are procesul cu piturca. A băgat satana la craiova 1.5 milioane € .cere 7 și plus ca sa ales cu jucători gratis după care a câștigat lovele.***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

helioglobalus
helioglobalus  •  15 Iunie 2017, 19:52

O farsă de proces! Mititelu e profund antipatic dar la CEDO câştigă cu focuri de artificii. Miza era uriaşă, *** trebuiau neapărat achitaţi, dacă se menţinea decizia din prima instanţă, FRF şi Lpf falimentau, probabil că o vor face în urma deciziei CEDO mai târziu şi pe mai mulţi bani.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

138312373238642
Florin Cutitoi  •  15 Iunie 2017, 19:43

Bine ca s-a terminat balciul asta ! Nu stiu daca Mititelu merita vreun ban , dupa toate scamatoriile financiare pe care le-a facut la timpul respectiv . A cam pacalit pe toata lumea pana cand funia a ajuns la par ! Acum in Craiova exista o singura echipa si cu asta basta ! E trist pentru Mititelu dar totusi este principalul vinovat pentru ce i s-a intamplat ! Orgoliile nemasurate si refuzul negocierii la timpul potrivit l-au costat scump ! Adica cam totul !

Vezi toate comentariile (24)
Comentează