FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mititelu nu renunţă: ”Cealaltă echipă din Craiova ne-a luat sigla, dar imnul e doar al nostru, legal!”

Articol de - Publicat joi, 14 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 noiembrie 2013 20:45

Patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, a pornit deja duelul psihologic cu rivalii de la CS U Craiova, meciul direct, pe "Ion Oblemenco" din Bănie, fiind programat sîmbătă, 23 noiembrie.

"Echipa aceea din Craiova se numeşte Clubul Sportiv U Craiova SA, aflată în asociere cu Clubul Sportiv, să nu mai scrie nimeni că titulatura este CS Universitatea.

Pentru suporterii noştri, este supărătoare această denumire. O altă chestiune: acea echipă ne-a luat şi sigla! Verificaţi şi veţi vedea! Este fosta noastră siglă, la care au adăugat "căciula" Clubul Sportiv", a comentat omul de afaceri pentru gsp.ro.

Ce spune despre melodia dragă oltenilor

Una dintre durerile lui Mititelu este legată de imnul "Cîntec pentru Oltenia". Săptămîna trecută, gruparea condusă de Pavel Badea a ajuns la un acord cu familia Păunescu pentru a folosi melodia, însă Mititelu a reacţionat:

"De fapt, legal, n-au obţinut nimic. Nu sînt în proprietatea imnului conform legii drepturilor de autor, nu-l au! Imnul e al nostru, al Universităţii Craiova, care e una singură.

Ceea ce fac ei acum este o tergiversare în procesul care îl au cu noi". "Noi avem brand şi legitimate".

Cît priveşte continuitatea lui Nicolo Napoli la conducerea staff-ului tehnic al Ştiinţei, nu se pune problema ca italianul să plece, spune Mititelu: "Sînt unii sau alţii care scot zvonuri că ar pleca, să bage rîcă. Universitatea Craiova nu se va bloca, sînt mulţi oameni de caracter.

Chit că ei au dat drumul unei propagande că echipa lor e bogată, iar a noastră săracă. Da, e clar, sînt întîrzieri salariale la noi, dar se va debloca situaţia.

Noi întotdeauna vom avea ceea ce ceilalţi nu vor avea: brand şi legitimitate. Să se bucure de zilele astea cît sînt unde sînt, atît le transmit!".

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (41)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  17 Noiembrie 2013, 13:08
Postat de bogdan_77 pe 15 Noiembrie 2013, 19:32

Te bagi si tu in seama...Zici ca n-a reactionat Penisoara? Fii sigur ca s-a rasucit, saracul, in MORMANT, cand a vazut ce a facut Andrei cu melodia COMPUSA de el

Sorry, nu ştiam că a murit Penişoară, asta este, am ratat ziarele din ziua respectivă...Problema este în felul următor : Mitichelu nu are nici un document de proprietate pe imn, versurile au fost cedate de moştenitor către CSU iar autorul melodiei a decedat şi moştenitorii nu au contestat încă preluarea ei de către CSU împreună cu versurile. Până atunci, Mitichelu îşi poate pune melodia, fără versuri...Aşa e bine ? Îl întreb şi pe "deşteptul" de machiaveliq, care îi face proşti pe cei care nu ştiu că a murit Penişoară. Tu ştiai că a murit Marcu ?

bogdan_77
bogdan_77  •  16 Noiembrie 2013, 09:18
Postat de black_stone pe 15 Noiembrie 2013, 21:24

Ai tema pentru acasa ://www.primariacraiova.ro/ro.primariacraiova.ro/consiliul-local/dispozitii-de-convocare/dispozitii-de-convocare-2013/2013-07-04/pct_02.pdf . Maine sa vi cu ea invatata.:)

Aveam banuiala ca tu esti dus cu pluta, dar acum m-am convins... Pai, arata-mi frate o hotarare, nu o decizie de convocare a consiliului, in care se discuta propuneri. Nici unul dintre voi nu poate sa imi arate un act in care sa scrie ca Primaria sau C.S.U. au infiintat echipa de fotbal. Ei sunt doar ASOCIATI ai societatii Blue Lions, care initial a avut sediul in Bucuresti si care a infiintat Clubul Sportiv U., echipa care, in mintea voastra e UNIVERSITATEA.

machiavelliq
machiavelliq  •  15 Noiembrie 2013, 21:45
Postat de black_stone pe 15 Noiembrie 2013, 21:44

Ai tema pentru acasa ://www.primariacraiova.ro/ro.primariacraiova.ro/consiliul-local/dispozitii-de-convocare/dispozitii-de-convocare-2013/2013-07-04/pct_02.pdf . Maine sa vi cu ea invatata.:) Mai ai timp pana incepe meciul.

Lasa temele , spune tu cu ale tale cuvinte.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează