FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CRAIOVA / INTERVIU

Mititelu pariază din nou pe Stîngă pentru Liga 1 » Interviu exclusiv pentru GSP.ro: "Lumea e furioasă, n-avem voie să greşim"

Articol de - Publicat marti, 30 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 30 aprilie 2013 15:31

Ovidiu Stîngă (40 de ani), antrenorul cu care Universitatea Craiova reuşea promovarea la pas în Liga 1 la finele sezonului 2005-2006, în faţa Unirii Urziceni, e foarte aproape de a accepta propunerea lui Adrian Mititelu de a lucra din nou în Bănie.

Se întorc "cangurii" în Bănie, vine înapoi Andrei Ionescu? Fostul mare fotbalist oltean a vorbit în premieră pentru GSP.ro despre proiectul pe care Balaci şi Ţicleanu l-au refuzat în prealabil.

- Ovidiu, ai bătut palma cu Adrian Mititelu, lucrurile sînt clare?
- Am discutat de două ori pînă acum, mi-a spus ce îşi doreşte, iar lucrurile nu arată rău de principiu. La ce potenţial există în zonă eu zic că e bine. Acum rămîne să vedem cînd va demara finanţarea, de el depinde. La mine e simplu.

- Suporterii Craiovei sînt un pic sceptici acum, după ce Balaci şi Ţicleanu s-au retras.
- Lume e debusolată, ştiu, dar eu unul sînt optimist. Totul depinde acum de Adrian, repet.

- Vei fi antrenor sau este vorba despre un alt rol în structura noului club? Se vorbeşte şi de funcţia de director sportiv în ce te priveşte.
- Discuţia a fost să vin ca antrenor, dar asta nu înseamnă că urmăresc postul ăsta. Îmi doresc să ajut, să fac performanţă. N-am fost în multe locuri, dar pe unde am fost am şi realizat ce mi-am propus.

- E adevărat că îl vrei şi pe Ionel Gane în staff?
- Sînt mai multe discuţii, i-am explicat lui Adrian ce e nevoie la nivel tehnic. Din punctul meu de vedere, Gane e un om interesant în structura unui club. Îl cunosc de la 14 ani.

- Pe Andrei Ionescu, "decarul" echipei cu care ai reuşit promovarea, e posibil să-l vedem din nou la Ştiinţa?
- El are mai are contract un an în Ungaria, e foarte greu să-l aduci. Nu cred că se pune problema în acest moment.

- Comparînd cele două momente, atunci şi acum, care ar fi diferenţele?
- Sînt două aspecte, unul pozitiv şi celălalt negativ. Pozitiv e că avem o experienţă mai mare în ceea ce înseamnă construirea unei echipe şi promovarea în Liga 1. De partea cealaltă, negativ e că venim după o perioadă în care lumea e dornică şi trebuie să avem evoluţii foarte foarte bune. Dacă atunci ne mai accepta o greşeală, acum lumea e un pic furioasă.

- Te-ai bazat foarte mult pe australieni în sezonul 2005-2006. Veţi aduce şi acum fotbalişti străini?
- Foarte posibil să fie şi străini. La ce oferă acum România, nu cred că se pot găsi foarte mulţi jucători care să se ridice la nivelul care se cere.

- Cunoşti foarte bine nivelul de la juniori, ai antrenat naţionala Under 19. Sînt fotbalişti la acel nivel care pot veni să ajute Craiova?
- În acei doi ani în care am fost în jurul loturilor mi-am făcut o idee despre fiecare jucător în parte, cunosc generaţiile din '92 - '96, pot apărea nume şi din acest nucleu. Ar fi păcat să nu folosesc aceste cunoştinţe.

- Un mesaj pentru suporterii olteni?
- Este devreme, important e ca să înţeleagă aceste lucruri şi să fie conştienţi că tot ce ţine de mine voi face

Echipa tip cu care Stîngă a reuşit promovarea în sezonul 2005-2006:
Bornescu - Ciucă, D. Stoica, Mitchell - Dănănae, A. Ionescu, Stîngă, Săceanu, Velcovici (Rose) - Dina, Baird (Jaber)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
alexandru_nitica
alexandru_nitica  •  01 Mai 2013, 12:25

nu cred ca dragomir sau mircea sandu sunt vinovati de dobitociile care le-a facut mititelu.cine este de vina ca mititelu semneaza contractul cu piturca de buna voe cu toate clauzele puse de piti aprobate de el?un contract trebue respectat daca nu la regulament sunt legi facute de F.I.F.A.si U.E-F.A. care nu iarta asa ca mititelu sa-si plateasca datoriile si pe urma sa faca echipa,daca nu facetiva un HIBRID de echipa dar niciodata STIINTA CRAIOVApt ca stiinta este moarta

grande.balaci
grande.balaci  •  01 Mai 2013, 01:21

succes ovidiu!"vorbim discutii"faptele sunt importante.

dan.motru
dan.motru  •  30 Aprilie 2013, 21:02

Cu ce e devina Mititelu daca nimeni nu vrea sa cumpere brand-ul CAMPIOANEI UNEI MARI IUBIRI,fiindca mafiotii SANDU si DRAGOMIR au dezafiliat-o.Se lupta singur cu mafia sa reafilieze echipa si sa distruga acest sistem compromis.Daca sunt alti potenti sau cu pasiune pentru echipa de ce nu vor sa renasca acest simbol?Fiindca este dezafiliata iar Mititelu trebuie distrus precum echipa ca sa nu se rasfranga abuzurile lor impotriva mafiei.DEACEEA Mititelu TREBUIE DISTRUS,precum echipa si infintata alta din dispozitia mafiei,insarcinandu-l pe CARTU si CAMATARU sa formeze alta echipa in detrimentul originalului BRAND.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează