FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECLARAȚII

N'Doye a dat un hattrick în meciul Cetate Deva - Unirea Alba Iulia 3-1: "Mai pot juca fotbal încă 4-5 ani, vreau să-mi arăt valoarea"

N'Doye pe când era la ASA
N'Doye pe când era la ASA

Articol de - Publicat vineri, 18 noiembrie 2016 17:58

Sengalezul a reușit azi 3 goluri în victoria echipei sale din C4 și are în total 6 goluri în 3 meciuri, echipa revitalizându-se și urcând până pe 5 de când a venit el.

"Mă simt bine, cred că mai pot juca fotbal încă 4-5 ani vreau să-mi arăt valoarea", a spus N'Doye pentru GSP.ro.

Cristi Bobar, președintele clubului Cetate Deva, l-a lăudat pe fotbalist. "Ousmane este un model pentru jucătorii noștri și cred că ar putea fi unul pentru tot fotbalul românesc. Are pasiune indiferent de bani și de vechine în fotbal, valoarea nu ține cont de anii din buletin", a declarat Bobar pentru GSP.ro.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
cainelup
cainelup  •  19 Noiembrie 2016, 11:07

Felicitari domnilor Bobar si Ousmane pentru ascensiunea fulminanta in cariera . Va asteptam si in divizia C, haideti ca se poate !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează