FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC UNIVERSITATEA

Napoli şi Acka se întorc la FC Universitatea: ”Vom continua munca de a promova în Liga 1”

Articol de GSP - Publicat luni, 30 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 30 decembrie 2013 23:12

Nicolo Napoli va continua cu Ştiinţa pentru a promova echipa la vară în Liga 1.

"Am vorbit şi cu mulţi jucători, cunosc dragostea suporterilor noştri, mă voi întoarce în România pentru a continua munca să promovăm. Sper ca Adrian Mititelu să găsească resursele financiare ca să fie bine. Să vedem de unde găsim bani să facem cantonament.", a spus antrenorul Craiovei pentru fanatik.ro!

Revine şi Acka
Fotbaliştii Ştiinţei încă aşteaptă salariile restante din toamnă, iar mulţi sînt decişi să nu mai revină la antrenamente, după vacanţă.

Australianul Baird şi sîrbul Mitici nu au de gînd să se mai întoarcă, însă este aşteptat ivorianul Acka, dorit şi de rivalii de la CS Universitatea.

"Stephane mi-a zis că revine, a rămas impresionat de iubirea fanilor noştri. Mai trebuie să i se rezolve permisul de muncă", a comentat pentru fanatik.ro Nicolo Napoli.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (6)
starlock
starlock  •  16 Martie 2014, 16:48

napoli este un antrenor decent

starlock
starlock  •  16 Martie 2014, 16:48

foarte tare ....

aius
aius  •  04 Ianuarie 2014, 19:47
Postat de ovidiu_3003 pe 31 Decembrie 2013, 09:35

Napoli ...nu te inveti minte ? Cate tepe mai vrei sa iei de la mitichelu ...Iar FCU..nu o sa promoveze in veci ...ti o promite Ponta ...Ma crezi ?

Napoli e mai ,,oltean,,decat multi olteni! Bv. Napoli,mergem inainte,si la bine si la rau! Forta Stiinta!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează