FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSU CRAIOVA

Nicolae Tilihoi îi înrăieşte pe olteni înainte de derby-ul cu ASA: "Doar locul 1 contează pentru noi"

Articol de - Publicat marti, 27 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 27 mai 2014 16:15

Nicolae Tilihoi, fostul fundaş de fier al Craiovei Maxima, în prezent director sportiv al CS Universităţii, le-a transmis azi un mesaj elevilor lui Gabi Balint: "De cînd s-a înfiinţat acest club, doar locul 1 a contat şi contează. Aşa că oricine joacă împotriva noastră, trebuie să ştie la ce se aşteaptă".

Referitor la faptul că mureşenii, adversarii de mîine ai oltenilor, în meciul de la ora 18:00, contestă dreptul de promovare al CSU, prin vocea lui Daniel Stanciu, preşedintele ardelenilor, Tilihoi a reacţionat: "Este o rivalitate între noi de prost gust, iniţiată de un individ căruia nu-i spun numele. Dar îl vom primi cu omenie în Bănie.


Oricum, cei de la ASA ar trebui să caute să pună în conducere oameni precum Boloni, Ispir, Fazecaş. Poate respectivului care stă doar pe la FRF contestîndu-ne i se va pune la dispoziţie un elicopter să ajungă la meciul de miercuri".

"Războinic" cu Balint
Vizavi de faptul că Gică Craioveanu ar putea juca în ultima etapă, cu CSM Rîmnicu Vîlcea, dacă echipa din Bănie va fi promovată matematic, Tilihoi a declarat: "Pe mine n-au cum să mă legitimeze ca pe Craioveanu, sînt interzis! Mai bine facem un meci de old-boys cu Steaua, iar Balint să joace o repriză la noi şi una la ceilalţi. Nu cred că ar trece de mine!".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
craioveanu91
craioveanu91  •  09 Iunie 2014, 11:10

respect marele Nicolae Tilihoi !!!

machiavelliq
machiavelliq  •  28 Mai 2014, 09:13
Postat de ovidiu_3003 pe 28 Mai 2014, 08:59

Vom invinge ...CSU nu se impiedica de ungurasi ...

De-aia nu i-ati batut nici macar o data?Tu crezi ca Asa a jucat la putere maxima cu Valcea?:)) Asculta la mine, va da ASA cu terenul in cap. Asta e primul si ultimul meci al Clonei la care ma uit pt ca vreau sa vad cum va scoate ASA fotbalul din cap.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  28 Mai 2014, 08:59

Vom invinge ...CSU nu se impiedica de ungurasi ...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează