FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Nicolo Napoli aşteaptă rezolvarea problemelor financiare: ”Vreau să continuu la Ştiinţa, jucătorii şi fanii sînt eroi!”

foto: Bogdan Dănescu
foto: Bogdan Dănescu

Articol de - Publicat luni, 02 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 02 decembrie 2013 17:19

Nicolo Napoli, 51 de ani, a încheiat anul pe locul 4 în Seria B2 cu Universitatea Craiova, deşi echipa s-a antrenat pe unde a putut, iar de jucat, acasă, a făcut-o fie la Severin, fie la Roşiori, fie pe "Ion Oblemenco" din Craiova, doar în ultima rundă.

A oferit un interviu pentru gsp.ro în care a ţinut să le mulţumească jucătorilor şi suporterilor.

- Mister Napoli, cum apreciaţi sezonul revenirii Ştiinţei în fotbalul românesc?
- A fost bine. Normal, mai trebuia să luăm cîteva puncte, am fi avut o situaţie mai bună în clasament, am fi văzut altfel lucrurile în perspectiva play-off-ului, dar fotbalul nu-ţi oferă mereu numai lucruri frumoase. Oricum, jucătorii sînt nişte eroi pentru mine.

- De ce?
- Au trecut prin momente nu foarte confortabile, financiare şi la pregătiri. Însă au fost devotaţi carierei, şi-au onorat tricourile pe care le-au purtat. Şi cred că putem readuce Ştiinţa în prima divizie.

- Veţi continua cu echipa?
- De ce mă întrebi asta, vrei să dai vreun titlu bombă?

- Nu, dar au apărut zvonuri că aţi putea părăsi Ştiinţa şi ar trebui lămurită acest amănunt?
- Sînt discuţii cu Adrian Mititelu, normale, trebuie să vedem care e situaţia clubului, ce planuri de viitor vom face. Mai sînt lucruri normale de rezolvat, să vedem cine rămîne, poate sînt jucători care vor să plece, ce fotbalişti mai putem aduce. Aţi priceput? Voi continua, însă nu înţeleg de ce apar astfel de chestiuni, întrebări, "bombe".

"Vrem să le oferim suporterilor prima ligă"
- Suporterii? Ce părere aveţi de fanii Craiovei?
- Minunaţi. Şi ei sînt nişte eroi. Au venit alături de noi, indiferent de oraşul în care am jucat. N-a contat că a fost frig sau foarte cald, ei au fost cei ce ne-au dat forţă să nu ne gîndim la altceva decît la fotbal.

- Jucătorii eroi, fanii eroi, Nicolo Napoli erou?
- Nicolo Napoli a antrenat echipa Ştiinţa, este mîndru că a făcut-o, vreau să avem echipă bună, terenuri bune, eu cred că vom continua să jucăm pe "Ion Oblemenco" din Craiova, casa noastră, şi mi-aş dori ca suporterii să se bucure la primăvara de promovarea formaţiei în prima ligă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
addriann
addriann  •  03 Decembrie 2013, 13:32
Postat de ro.johny pe 03 Decembrie 2013, 06:40

Marile nume din istorie fascinează,apărând imitatori. Unii îl imită pe Elvis, unii se cred Napoleon, alţii se cred Iulius Caesar. CSU Mogoşoaia se crede Universitatea Craiova. Cei care ţineţi cu această făcătură, cu cine aţi ţinut până în august 2013, când a fost fondată? Situaţia financiară a echipei noastre este grea, dar nu este un motiv să o părăsim şi să trecem la cei care vor să-i fure identitatea. Vedeţi ce au păţit suporterii lui Poli Timişoara, care au abandonat adevărata Poli şi au adoptat o echipă ce părea mai potentă financiar, Fulgerul Bragadiru. Apoi pe Recaş. Ştiinţa noastră e unică, în orice divizie ar fi, oricine ar conduce-o.

CRAIOVA MAXIMA a reusit sa atraga milioane de suporteri datorita fotbalului practicat ( si a rezultatelor, evident ). La ora actuala , nici una din cele 2 echipe din Craiova nu mai atrage multi suporteri.Practic, in ultimii 20 de ani , numarul suporterilor a tot scazut, in mod constant, iar ,, aria de raspandire" a suporterilor s-a restrans la ( cel mult ) zona Olteniei...

dash.berlin
dash.berlin  •  03 Decembrie 2013, 11:13
Postat de ovidiu_3003 pe 03 Decembrie 2013, 05:23

To_ovis...da tu cine pwl@ mea esti ?...ca sa te credem pe tine ?...de unde stii tu ma ca fcbooveni este adevarata Stiinta ?...ce lucrezi ? ce studii ai ?...de ce te as crede pe tine si nu pe conducatorii orasului ?

Tu vorbesti de studii?!Tocmai tu...cocalarul cu mertanul vecinului la avatar? :)))

likotan
likotan  •  03 Decembrie 2013, 09:22
Postat de ovidiu_3003 pe 03 Decembrie 2013, 05:23

To_ovis...da tu cine pwl@ mea esti ?...ca sa te credem pe tine ?...de unde stii tu ma ca fcbooveni este adevarata Stiinta ?...ce lucrezi ? ce studii ai ?...de ce te as crede pe tine si nu pe conducatorii orasului ?

cat de prost poti fi?????? apelul lui to_0vi nu era pt tine.tu o sa poti fi suporterul unei echipe,oricare ar fi aceea,doar dupa ce o sa devii o vertebrata... in caz ca nu ai inteles ceva,consulta un dictionar...trebuie sa fie vreunul prin primaria Craiovei

Vezi toate comentariile (21)
Comentează