FOTBAL  »  LIGA 2  »  PÂNCOTA

Noi dezvăluiri despre meciul de la Pâncota! Scene incredibile în fotbalul românesc! Ce s-a întâmplat pe finalul meciului

Articol de - Publicat sambata, 22 octombrie 2016 16:38

Şoimii Pâncota a ţinut să meargă la Suceava pentru  un meci cu Foresta abordat de vizitatori în condiţii cu totul şi cu totul speciale. Cu circa o oră înaintea debutului partidei în vestiarul echipei oaspete erau doar cinci jucători!

Până la ora startului meciului efectivul s-a completat până la zece oameni intraţi pe teren la ora de start a disputei! Umiliţi, pe gazon, "șoimii" au fost, spre sfârşitul jocului, protagoniştii unui moment inedit.

Era minutul 82 când Dulap, fundaşul stânga al oaspeţilor, a ieşit, pur şi simplu, de pe teren! Unii dintre colegi au spus că acesta era accidentat, în timp ce alţii au pus gestul pe seama unui protest inedit al jucătorului faţă de lucrurile incredibile care se petrec la această echipă.

Dacă într-una din rundele următoare Şoimii Pâncota nu va putea onora o partidă de campionat va urma, inevitabil, excluderea din campionatul eşalonului secund!

Șoimii a pierdut în cele din urmă acest joc cu 0-14!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
tihi
tihi  •  23 Octombrie 2016, 08:46

Arata nivelul fotbalului romanesc! Echipele care joaca corect si serios sint furati de arbitrii...mai mereu castiga echipele favorizate,si nu cei mai buni pe teren...cum vreti sa ridicam nivelul calitativ al fotbalului???

randoom_._
randoom_._  •  22 Octombrie 2016, 18:34

toate lucrurile astea se intampla pentru ca s-a dat o decizie ca in caz,ca o echipa din liga a 2-ase retrage pe parcursul competitiei,se duce direct in liga a 5. asa ca astia nu vor sa inceapa din liga a 5-a. de ce? asta este intrebarea. mai grav este ca,cred ca este vorba de liga a 4-a si nu a 5-a. acuma care-i diferenta ca se duc in liga a 4-a si nu a 3-a,daca se retrag.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  22 Octombrie 2016, 17:50

Si mai sunt unii care ar fi vrut rapid si alte *** in liga 1!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează