FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

O formație anonimă din Liga a 3-a și-a făcut superechipă! A jucat un amical cu echipa lui Ilie Stan

Articol de - Publicat luni, 22 august 2016 18:08

După un sezon modest în Liga a III-a, AFC Hărman s-a întărit în această vară şi a transferat jucători cu nume, componenţa lotului actual născând în comuna de lângă Braşov chiar speranţe de promovare.

Fotbalişti precum Mugurel Buga, Rareş Forika, Radu Leonte sau Florin Stângă, ultimul în dublă calitate – jucător şi antrenor second, s-au alăturat puştilor antrenaţi de Claudiu Ionescu, iar lotul cu care acesta va aborda noul sezon a fost prezentat cu prilejul unui amical „de gală”, în compania echipei din Qatar, Al Shamal Doha, antrenată de Ilie Stan.

Jocul a stat sub semnul echilibrului pe toată durata sa, scorul final fiind o remiză echitabilă, scor 1-1 (0-0). Hărmănenii au deschis scorul prin Rareş Forika, însă oaspeţii au egalat în ultima secundă, din lovitură liberă.

„Este o nouă aventură pentru mine. Avem un grup foarte bun aici şi dacă vom reuşi să îmbinăm experienţa noastră cu tinereţea juniorilor din lot atunci putem spera la rezultate foarte bune.

Am găsit aici oameni extraordinar de pasionaţi, oameni care ştiu fotbal şi acest lucru nu poate fi decât benefic pentru echipă. La ce se întâmplă în acest moment în sportul românesc, pot spune că la Hărman avem condiţii foarte bune pentru liga a treia. Ne dorim să facem un sezn bun şi sper să jucăm la fiecare meci cu tribnele pline”, a spus la finalul meciului Rareş Forika, fostul jucător al Unirii Tărlungeni.

Antrenorul principal al Hărmanului, Claudiu Ionescu, va fi ajutat de "secundul" Florin Stângă şi de directorul tehnic Ioan Naghi.

„Echipă mică, oameni inimoşi”

Ilie Stan: „Mă bucur că am dat curs invitaţiei de a juca acest amical. Hărmanul e o echipă mică, dar cu oameni sufletişti şi îmi place mult atmosfera pe care o văd la stadion, de la membrii staff-ului la spectatori. I-am antrenat pe Claudiu Ionescu şi pe Buga, mă bucur să îi revăd acum.

Cât despre echipa mea, suntem în liga a 2-a şi ne-am propus promovarea. Nu va fi uşor, dar sper să ne putem atinge obiectivul. Oamenii de la club m-au felicitat că am ales Braşovul pentru cantonamentul de vară, am găsit condiţii foarte bune să ne pregătim”.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
timm
timm  •  23 August 2016, 17:59
Postat de ovidiu_3003 pe 22 August 2016, 19:51

...fotbalul arab e foarte valoros ...a egalat in ultima secunda ...

Craiolguta a pierdut. Nu a reusit sa egaleze, deloc.

brancusi
brancusi  •  22 August 2016, 22:15
Postat de moshu_shukaru pe 22 August 2016, 19:56

Ce-nseamnă..."tuturoi" ?

tuturoi inseamna robinet.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  22 August 2016, 21:35
Postat de moshu_shukaru pe 22 August 2016, 20:00

Cum a resimțit "cea mai principala galerie" batjocura / umilința de la tribuna a 2-a, marțea trecută?

Asta e prost de-al vostru!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close