FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 4

Ofsaid, dom' primar! Boicotul arbitrilor din Sălaj a adus, la meciurile din "judeţ" şi copii, tuşieri şi "centrali" inediţi

Îmbrăcaţi în veste fosforescente, tușierii au improvizat fanioane din surcele
Foto: www.sportulsalajean.ro +3   FOTO
Îmbrăcaţi în veste fosforescente, tușierii au improvizat fanioane din surcele Foto: www.sportulsalajean.ro

Articol de - Publicat joi, 26 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 25 martie 2015 19:29

Conform sportulsalajean.ro, "cavalerii" de ocazie s-au prezentat în blugi, cu veste reflectorizante în loc de fanioane şi s-au pus în situaţii incredibile. Primarul din Nuşfalău a fost "fluieraş" la partida fiului său

După fotbalistul englez însîngerat anul trecut, judeţul Sălaj revine cu o altă poveste halucinantă din fotbalul mic: cum arbitrii au boicotat prima etapă a returului ligii a patra, întîlnirile au fost "fluierate", în majoritate, de civili! Doar 4 "cavaleri" din cei 32 delegaţi s-au prezentat la teren.

În rest, mai ales la tuşe, locul lor a fost luat de angajaţi ai cluburilor, medici sau chiar un primar! Aceştia au îmbrăcat veste reflectorizante şi au ridicat fanioane improvizate din aceleaşi maiouri fosforescente, cu mîner din surcele.

A dat un "galben"
Conform sportulsalajean.ro, edilul din Nuşfalău, oficial la echipa din satul său, a arbitrat disputa CS Barcău Nuşfalău - AS Chieşd la juniori. "A dat chiar un cartonaş galben!", spun martorii confruntării despre Radu Mate. Mai mult, bărbatul a oficiat la partida fiului său, care joacă la copiii Barcăului! "Neprezentîndu-se la meciuri, arbitrii şi-au bătut joc de fotbal!", a tunat, după etapă, "centralul" de ocazie.

Bonus, secretarul primăriei
Alţi arbitri inediţi: la seniori, observatorul Zoli Ardelean a fluierat CS Barcău Nuşfalău - AS Chieşd, iar la jocul de juniori Rapid Jibou - Unirea Mirşid a oficiat Liviu Buzure, secretarul Primăriei din Mirşid. Care a fost însă echidistant, el fiind originar din Jibou.

Un singur meci a fost amînat din cauza lipsei brigăzii. Şi, deocamdată, nu s-a stabilit dacă rezultatele înregistrate duminică pot fi omologate!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ortega
ortega  •  26 Martie 2015, 09:35

Sălăjenii parcă l-ar avea pe Mitică Dragomir la conducerea AJF ...Sub cârmuirea acestui Ceaușescu al fotbalului , se poate chiar orice ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează