FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS U CRAIOVA

Olguţa vine să susţină CS Universitatea, mîine, pe ”Oblemenco” » Intrare liberă pentru craioveni

Articol de - Publicat vineri, 06 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 06 iunie 2014 16:02

Mîine, de la ora 16:00, pe stadionul "Ion Oblemenco", CS Universitatea joacă ultima partidă din campionat, cu CSM Rîmnicu Vîlcea, avînd nevoie de un punct cel puţin ca să încheie sezonul pe locul 1 în Seria B2.

Craiovenii vor să sărbătoarească promovarea, sportivă, aşteptînd astăzi şi un răspuns din partea Comisiei de Disciplină a FRF privind legitimitatea accesului în Liga 1. La meci şi-a anunţat prezenţa şi primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, care ar fi în premieră în tribune la o partidă a CSU.

Intarea va fi liberă la meci. Conducerea a decis ca accesul pe arenă să se facă pe baza unor tichete cu valoare 0, ce vor putea fi ridicate de la vînzătorii volanţi aflaţi la porţile stadionului, acestea din urmă deschizîndu-se la ora 14:15.

În cele trei partide jucate în acest sezon cu CSM, formaţia craioveană a cîştigat de două ori, 3-1 şi 1-0, iar în play-off a fost 0-0 în Zăvoi. Vîlcenii au contestat dreptul de a promova în cazul lui CSU!


declaraţie
"Vrem să sărbătorim promovarea cu o victorie în ultima rundă, pentru a fi celebrarea mai dulce. Iar apoi dorim să cîntăm alături de fani "Am renăscut împreună!""
Gabi Balint, antrenor CS Universitatea

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
gicanu75
gicanu75  •  08 Iunie 2014, 10:28

Ce noutate ,,intrarea libera'' :)) pai asa au avut tot sezonul clonati ,numai ca au venit ca de obicei tot angajati primariei de frica sa nu fie dati afara de ciuma rosie(psd) , totusi daca procedau ca la alegeri sa aduca lumea cu microbuzele de prin Oltenia la nivel de partid poate se trangeau cateva sute apoi incindeau gratarul cu mititei si bere :)) Sa vina raspunsul de la TAS . FORZA STIINTA!

laurentiucumatru
laurentiucumatru  •  07 Iunie 2014, 10:18

e intrarea libera ? ma duc si eu s-o injur pe olguta, ponta si psd-ul. acum vad e de la 4 cand e finala la tenis. nu ma duc

fcu1948
fcu1948  •  06 Iunie 2014, 23:17
Postat de leul.albastru pe 06 Iunie 2014, 23:03

:-))))))))) "resurse financiare" ...?!! pai cine a zis, parableaga, ca te va "iubi" pe bani...?!!! poate strangem niste bonuri de masa, sa iti mai rotunjesti falcile.... acu' fcu'48 sa ne scuze, da' lui ii "dam" fara sa-l platim, doar asa din dragoste... si lu' mititicu tot asa ... mamica voastra nu ne intereseaza, cum nici pe ea nu a interesat-o de voi!

Era vorba de banii de drum până la mine, dar cum ești tâmpițel, ce pi zda mă tii să înțelegi!? Du-te pe centură, ia niște pu le în bot și poate i se face milă vreunui șofer și te ia în portbajaz să ajungi la mine. Vezi dacă tot ajungi pe centură să o saluți pe mă ta, nu de alta dar e clienta tuturor șoferilor de tir și a gunoierilor. Oricum, la cât de mațe fripte ești, adică un sărăntoc ce mănâncă din tomberoane, o să iei mu ie pe o coajă de banană, doar să-ți mai astâmperi foamea cronică.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează