FOTBAL  »  LIGA 2  »  INEDIT

"Olimpicii" Senegalului vor susţine un turneu în România ca să-şi găsească de muncă în Europa: "Cumpăraţi-ne!"

Africanii speră să găsească
Africanii speră să găsească "merele de aur" în România

Articol de - Publicat joi, 23 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 22 mai 2013 20:49

5 fotbalişti de la seniorii Senegalului şi alţi 14 componenţi ai "naţionalelor" U19, U21 şi U23 vor fi cazaţi la stadionul din Berceni, vor juca partide la Tulcea ori Clinceni şi vor fi însoţiţi de antrenorul selecţionatei olimpice, Karim Sega Diouf.

ACS Berceni va sărbători promovarea în liga secundă în compania viitoarelor staruri ale Continentului Negru. În comuna ilfoveană aterizează, mîine, la 10:00, o delegaţie din Senegal, cu 19 fotbalişti de la naţionalele U19, U21, U23 şi chiar de la seniorii "leilor"!

Toţi - jucători în campionatul intern al statului african. "Vor susţine cîteva meciuri amicale în România. Vor să pătrundă în Europa", menţionează Ştefan Stana, preşedintele clubului de lîngă Bucureşti şi omul care a acceptat să îi găzduiască pe fotbalişti chiar la stadionul echipei.

Vin participanţi la Olimpiadă!
Oficialul detaliază: "Totul s-a făcut graţie unui impresar de origine franceză. Băieţii vor fi însoţiţi de unul dintre antrenorii formaţiei olimpice, Karim Sega Diouf. Printre aceştia, vin doi băieţi care au fost la Londra, la Jocurile Olimpice!". Cel mai probabil, portarii Mane şi Ndiaye.

Stana conchide: "Să vedem cum se vor descurca, probabil vor ajunge obosiţi, a doua zi joacă deja la Tulcea. Cu noi o vor face în nocturnă. Vor chiar să-şi prelungească şederea, să-şi încerce şansa şi în Moldova!".

Ce meciuri au perfectat
Data: Localitate - Adversar
25 mai: Tulcea - Delta Tulcea
28 mai: Clinceni - CS Buftea
31 mai: Berceni - ACS Berceni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
silvercloud
silvercloud  •  23 Mai 2013, 18:42

Haideti sa vedem cu ochi buni aceasta actiune de promovare a fotbalistilor din Senegal!! Sigur ca nu marile lor talente au venit la noi acum, dar cred ca am putea gasi printre ei vreo 4-5 care ar putea juca in Liga 1 si inca vreo 5-6 pentru liga 2 !! Trebuie doar un ochi de specialist si transferurile se pot face !!

aki09
aki09  •  23 Mai 2013, 13:34

daca cineva are ochi buni la jucatori, ar putea gasi ceva jucatori cu adevarat talentati si care ar putea face performanta la noi si apoi vanduti pe bani buni!

bomboanecumenta
bomboanecumenta  •  23 Mai 2013, 12:23

"cu noi o vor face in nocturna" :D

Vezi toate comentariile (6)
Comentează