FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACS POLI TIMIȘOARA

Omul care vrea să salveze ACS Poli vine cu mai multe propuneri inedite » Ce-l sfătuiește pe Burleanu pentru a nu mai intra echipele în faliment

Foto: Andrei Pitigoi
Foto: Andrei Pitigoi

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iulie 2016 19:15

Viorel Tudose, un om de afaceri care a mai trecut pe la Universitatea Cluj și CSM Râmnicu Sărat, vrea să salveze ACS Poli Timișoara și să investească la formația bănățeană.

"Eu am mai încercat să iau câteva cluburi de fotbal din România care acum sunt în faliment din păcate. E foarte greu la Timișoara, dar există discuții. Eu cu domnul primar Robu ne-am înțeles. Consiliul local și cel județean trebuie să parafeze înțelegerea noastră. Sincer, nu-mi doresc să joc acum în prima ligă, nu sunt pregătit, nu din punct de vedere financiar, ci din punct de vedere al lotului. Consider că locul aparține Rapidului din punct de vedere sportiv și mi-aș dori ca ei să rămână în prima ligă.

Sunt un om care nu va face niciun rabat, iar Poli va fi una din surprizele plăcute ale fotbalului românesc. 1.350.000 de euro sunt datoriile vechiului club. Din câte am aflat s-au făcut și câteva contracte când au auzit că vine un investitor. Mie îmi pare rău că a apărut în presă această informație înainte de a se finaliza discuțiile. Eu am propus să vin cu 3,4 milioane de euro, eu garantez cu o scrisoare de garanție bancară. Chiar îi propun domnului Burleanu ca toți investitorii din România să garanteze cu astfel de garanții bancare. Nu vreau niciun ban de la Primărie", a declarat Viorel Tudose la Digisport.

"Cred că cele două echipe de la Timișoara se pot uni. Palmaresul, culorile și istoria trebuie să fie într-o singură direcție. Mi-am dorit să merg la un oraș mare, de-aia am și mers la Piatra Neamț, Severin și Cluj. Îmi place foarte mult de antrenorul Edi Iordănescu" Viorel Tudose

"La început am discutat cu cei de la CSM Râmnicu Sărat, în 2009, apoi cu Gloria Buzău și vedeți unde a ajuns acum. Pe urmă am mers la Turnu Severin, Universitatea Cluj și Ceahlăul Piatra Neamț" Viorel Tudose

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
bakunin.
bakunin.  •  25 August 2016, 15:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sakamoto
sakamoto  •  08 Iulie 2016, 22:13

Ar trebui desfiintzata lpf. A 5-a roata de la carutza. Este suficienta frf. Unde sint prea multi conducatori, treaba merge intotdeauna prost si foarte prost. Ca-n fotbalul romanesc. Dezastru!

749913671784643
Razvan Marcel  •  08 Iulie 2016, 21:07

Toti vina ca la Rapid ,nici unu'cu bani,haha

Vezi toate comentariile (6)
Comentează