FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

Oraşul care l-a dat pe Cristi Chivu are planuri mari » Sorin Frunzăverde şi Cristi Bobar vin să readucă Reşiţa în Liga 1

Articol de - Publicat vineri, 16 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 16 ianuarie 2015 12:39

Pe locul 3 în seria a 2-a a Ligii a 2-a, Metalul Reşita îşi face planuri de promovare şi ar putea ca din acest retur de campionat să aibă parte de o surpriză. 
Preşedintele consiliului judeţean Caraş-Severin din 2004, Sorin Frunzăverde e decis să se implice în fotbal şi să ajute echipa să revină în Liga 1.

Politicianul a confirmat informaţia pentru GSP.RO: "Am luat în plan acest lucru. Vom decide totul în zilele viitoare şi vom vedea dacă ne putem implica şi în alte sporturi pe plan local".

Frunzăverde a dezvăluit că a vorbit şi cu Cristi Bobar, fostul director sportiv al lui Dinamo, iar acesta ar putea avea o funcţie în noul staff administrativ al echipei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
gemminy55
gemminy55  •  27 Ianuarie 2015, 11:02

da da,sigur ! vin sa 'readuca'resita !? sa fim seriosi ,poate sa readuca chimia ! iar se implica PATRONII ? iar o sa ajuga in pragul desfiitarii ! parerea mea .

pedrogar
pedrogar  •  16 Ianuarie 2015, 16:08
Postat de terminatorul3 pe 16 Ianuarie 2015, 14:16

Ai dreptate ca aceasta echipa este o clona ! GSP-ul nu spune ca Chivu a fost la aceasta echipa , ci ca din orsaul Resita provine Chivu !

Ai dreptate, nu am fost atent, m-am aprins prea tare cand vine vorba de aceste clone.

terminatorul3
terminatorul3  •  16 Ianuarie 2015, 14:16
Postat de pedrogar pe 16 Ianuarie 2015, 11:05

Nu mai mancati...bors. Nu aceasta echipa l-a dat pe Chivu, acea echipa, CSM Rsita pe numele ei, a fost omorata miseleste de binecunoscutul Dinel Staicu, cel care si-a batut joc si de Craiova si de Resita. Aceasta echipa a fost adusa de la Valcea, si-a schimbat numele, i s-a vopsit fatada in alte culori si iata o echipa noua. Va suna cunoscuta aceasta metoda? M-am satutrat de aceste metode, ma dore sufletul cand vad orase precum Resita, Timisoara, Craiova Pitesti, Sibiu si multe altele ca au de suferit de pe urma "patronilor". Clonele nu o intre la sufletul suporterilor acelor orase niciodata indifferent de divizia in care activeaza.

Ai dreptate ca aceasta echipa este o clona ! GSP-ul nu spune ca Chivu a fost la aceasta echipa , ci ca din orsaul Resita provine Chivu !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează