FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETRECERE

Petrecere cu fanii » CS Universitatea sărbătoreşte promovarea cu Craioveanu pe teren

Articol de - Publicat duminica, 01 iunie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 01 iunie 2014 16:27

Dacă Gabi Balint le-a cerut jucătorilor săi, miercurea trecută, după victoria cu ASA (2-0), să se concentreze pe partida de la Reşiţa, iar party-ul s-a amînat, ieri, fotbaliştii doar au cîntat cu cei 100 de suporteri veniţi din Bănie.

Petrecerea promovării va fi sîmbătă, la meciul cu CSM Rîmnicu Vîlcea, cînd există posibilitatea ca şi Gică Craioveanu, 46 de ani, directorul de imagine al grupării, să apară pe teren pe final de meci!

"Va fi sărbătoarea promovării, un meci mai degrabă demonstrativ, dar pe care vrem să-l cîştigăm. Le-am dat băieţilor trei zile libere", a comentat Balint.

Declaraţii:
"Sînt fericit să rămîn în istoria frumoasă a acestei echipe de marcă din fotbalul românesc. Îmi doresc să continuu la Craiova, fiindcă totul e perfect"
Gabi Balint, antrenor CS Universitatea

"Faptul că am pus umărul la promovarea Craiovei reprezintă cît un titlu de campionpentru mine. Este o performanţă de care voi fi mîndru toată viaţa mea"
Silviu Izvoranu, fundaş CS Universitatea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (66)
savoss
savoss  •  02 Iunie 2014, 19:30

La cati angajati sunt in regii si cati militanti are PSDul ar trebui sa aveti stadion plin ... de ADEVARATII RAMAN ACASA ... ECHIPA LOR NU MAI EXISTA DECAT E HARTIE ::::(((

rfvtgb
rfvtgb  •  02 Iunie 2014, 14:04
Postat de gambinozamfiruzzi pe 01 Iunie 2014, 19:51

ESTE O ECHIPA DE MARCA A JUDETULUI DOLJ,ECHIPA CUNOSCUTA IN TOATA EUROPA,ECHIPA CELEBRA,DAR ARE O MICA MARE PROBLEMA:ESTE INFIINTATA EHEHE DEMULT,TOCMAI IN ANUL 2013 :)) ACEASTA FACATURA POLITICA ACUM TREBUIA SA SARBATOREASCA PROMOVAREA DIN LIGA 5 IN LIGA 4,DAR CU AJUTORUL LUI mircea sandu,IN DOAR UN AN ,S-AU TREZIT IN LIGA 1.SAMBATA VOR SARBATORII DOAR TARANII DIN CRAIOVA SI JUD. DOLJ,ELITA SUPORTERILOR NU VINE LA MECI.

Care elita a suporterilor? majoritatea betivani si drogati , singura voastra preocupare era sa va bateti cu suporterii adversi si sa injurati tot ce misca Stati acasa si stingeti televizorul . Fara voi e mai frumos pe stadion..., acum lumea vine sa vada spectacol si sa aplaude Nu stiu daca ai prins vremurile cand Craiova era cunoscuta in Europa , eu le-am prins si sant sigur ca acea echipa nu are nici o treaba cu SRL-ul lui mititelu

alexfanstiinta
alexfanstiinta  •  02 Iunie 2014, 11:34
Postat de rovidiu pe 02 Iunie 2014, 08:37

Trebuie sa intelegem odata pentru totdeauna ca pentru a exista trebuie sa platesti taxele (si aici ma refer la absolut tot ce inseamna taxe!) si abia apoi se pune in discutie criteriul sportiv. Spre exemplu un club poate ramane ani buni in Liga 1 sau care vreti voi fara sa plateasca taxe si tot schimband firme si facand reorganizari pe cand un alt club care este 100% curat fiscal ar putea sa retrogradeze pentru ca si-a cumparat doar ce si-a permis, si atunci vin eu si intreb care dintre aceste cluburi este mai corect ? Legat de CS U Craiova va rog doar sa va aduceti aminte ca invitatia acestui club a fost supusa la vot iar din cate imi amintesc nu a fost niciun club impotriva!

Excelent comentariu!! Bravo!!!

Vezi toate comentariile (66)
Comentează