FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Pledoaria lui Marius Şumudică pentru Dani Coman: "Ar veni pe jos în Grant" » Cum l-a convins portarul că e rapidist adevărat

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 16 mai 2014 20:19

Marius Şumudică a oferit un interviu exclusiv în ediţia tipărită de joi a Gazetei Sporturilor. Tehnicianul Chiajnei a vorbit despre experienţa sa în ţările arabe, noua sa echipă şi despre Rapid. În plus, fostul antrenorul al giuleştenilor a explicat de ce fanii Rapidului ar trebui să îl aprecieze pe Dani Coman, jucător înjurat de mai multe ori de suporteri, după ce în 2008 a ales să plece de la "vişinii" la FC Braşov. Întregul interviu poate fi citit în ediţia tipărită a Gazetei sau online pe Gazeta Digital.

"Dani Coman e rapidist adevărat. În afară de faptul că a renunţat la bani mulţi ca să nu creeze Rapidului probleme în plus, am să vă povestesc ceva ca să înţelegeţi ce înseamnă culorile alb-vişinii pentru Coman. Cînd eram împreună la Vaslui, noi vorbeam mai mult de Rapid decît de clubul la care activam.

Odată, i-a sunat telefonul şi avea ca sonerie imnul Rapidului. Atunci mi-am dat seama cu adevărat ce înseamnă această echipă pentru el. Indiferent ce cred suporterii sau ce probleme a avut Dani cu suporterii, bag mîna în foc că-i mare rapidist! Dacă mîine ar primi şi el o ofertă să joace în B, cu siguranţă s-ar întoarce pe jos în Grant. Garantez eu lucrul ăsta!", a spus Marius Şumudică.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
antigrad
antigrad  •  17 Mai 2014, 21:05

Da!!!! Dani Coman e rapidist adevarat.Cred ca si galeria actuala a Rapidului are vina in situatia actuala de la club.Din pacate in anii75-85 eram in aceasi situatie dar galeria Rapidului era doar anticomunista nu vulgara,grobiana si nici violenta. Dar si societatea a involuat,nu mai avem intelegere,bunsimt,iertare ... din pacate.

zweepslag
zweepslag  •  16 Mai 2014, 22:05
Postat de gerula9mm pe 16 Mai 2014, 21:08

da,a sa zic mai toti fotbalisti din lumea asta, ca ar veni si pe jos pentru echipele lor de suflet, cand colo, coboara din super masini de lux si mai fac si nazuri ca nu sunt platiti la zi, isi i'au talpasita si se cara...apoi dau declaratii ca ar veni si pe jos la echipele lor..niste ipocriti..

neica! doar 9 mm!?ca romul pitic BULIBASA de SCORNICESTI, dovada ca pe toti v a facut la sapirograf!Tu vad ca scrii totusi mai milt de o behaitura decat ala lobotomizat beton, Matzokyman, care dupa maximum 10 cuvinte cade rapus de efort! I am scris ce inseamna clasic lobotomie caci decerebralizatul e tamaie,dar la el sindromul e extins, tine de prostie,de stana,bolsevica desigur[LOBOTOMÍE (‹ fr.) Rezecție chirurgicală a unei părți dintr-un lob cerebral, în general cel prefrontal. Prima intervenție de acest gen a fost efectuată de A.C. Moniz (1933), ca posibil remediu în unele boli mintale,dar dupa anul spus e clar ca ne afla in plina nebunie bolsevica,adica a epocii ANEI PAUKER ce v a ouat!

zweepslag
zweepslag  •  16 Mai 2014, 21:53

cenzureaza stelistii de la ziarul asta in draci! Doua raspunsuri date la doi semidocti tablagii de stana bolsevica, ala cu aia de 9 mm cand sescoala si ala cu terminatia in prosto_MAN ,au fost sterse de decreteii ziarului si ma intreb oamenii seriosi si profesionisti de la acest ziar dtiu ce se spune in apus despre cum se face jurnalism in rrromanikkka de stana, de catre niste raziduri ceausiste inca in functii pe la ziare!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează