FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI TIMIŞOARA

Poli Timişoara NU va promova în Liga 1 » "Retragem dosarul de licenţiere!"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 07 mai 2012 13:23

Patronul lui Poli a oferit un răspuns clar fanilor care mai aveau speranţe că Timişoara va juca în Liga I.


Marian Iancu a oferit astăzi un mesaj clar, în exclusivitate pentru GSP. "Nu am cum să fiu ipocrit şi trebuie să spun adevărul. În zilele următoare vom retrage dosarul de licenţiere pentru că nu îndeplinim toate condiţiile. Sînt datorii de aproape 2 milioane de euro care trebuie plătite, iar eu am înaintat dosarul în ideea în care echipa va fi preluată în procentaj de 100% de autorităţile locale. Nu este nici un fel de plan ascuns, eu nu mai plătesc, aşa că nu are rost să ne amăgim cu licenţierea", a spus şeful lui Poli.

În Gazeta de mîine, într-un amplu interviu, Marian Iancu dezvăluie care este viitorul lui Poli şi explică de ce pentru prima dată de la implicarea în fotbal are o opţiune politică. Patronul lui Poli le plăteşte poliţa şi liderilor de galerie care l-au contestat şi oferă autorităţilor un raspuns dur.

"Aşa mitici şi ţigani cum sîntem noi ăştia de la Bucureşti, aici vorbim de autostrăzi suspendate şi de finale de Europa League. La nenorociţii ăştia din Bucureşti lucrurile se mişcă, la Timişoara se vorbeşte de panseluţe! Nu ştiu cum naiba, dar de şase ani de cînd investesc la Poli, nici iarba nu a crescut la Timişoara. S-a făcut o autostradă ca să intre lumea direct în Arad şi să ocolească Timişoara", sînt doar cîteva din reacţiile lui Marian Iancu din interviul de mîine.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (76)
goldengoal
goldengoal  •  17 Mai 2012, 11:23

Cât timp mai pot să-şi bată joc de cei mai adevăraţi fani de pe stadioanele din România? Cine are o asistenţă la meciurile de acasă comparabilă cu cele ale Craiovei şi Timisoarei? Ne-au luat dreptul de a ne bucura împreună cu echipele noastre. La puşcărie cu criminalii!

policar
policar  •  15 Mai 2012, 22:30
Postat de serediuc pe 10 Mai 2012, 18:56

Sunt Timisorean si iubesc acest oras. Vreau sa zic ca Iancu are dreptate in tot comentariul lui. Ramanem de caruta cu orasul nostru. Unde am fost in 1989 si unde am ajuns acum..... :))) hah ha vb de panselute... asa e. Ce dracu au facut autoritatile in dezvolatrea acestui oras in ultimii ani: au adus tramvaie second hand din anii 60 si 30 de autobuze si vreo 10.000 de panselute prin parcurile noastre nostalgice.

Probabil tu stai doar in casa , meciurile lepricesti la televizor, TE ANUNT TIMISOARA S-A DEZVOLTAT ENORM, DIN PUNVT DE VEDERE ECONOMIC E AL DOILEA ORAS DIN TARA , IAR DE FRUMOS CHIAR CRED CA E PRIMUL, CULTURA BUN SIMT CIVILIZATIE TOT CE DORESTI , IESI DIN CASA S-AU MERGI IN VIZITA , POTI SI PE NET SA VIZITEZI ORASUL; CE VOIAI SA-I DEA CIUHANDU 9 MIL EURO LU IANCU , DIN BANII ORASULUI, NU A FURAT DESTUL , UNDE SUNT BANII DIN TRANSFERURI(EX: 3,4 MIL PE PANTILIMON SI REZOLVA LICENTA) ; MA OPRESC AICI E TRIST CA EISTA MACAR UN TIMISOAREAN SA GANDEASCA CA TINE, DAR DESPRE NIVELUL FIECARUIA AR FI O DISCUTUE PREA LUNGA SI POATE DE NEINTELES PENTRU TINE

boris_cfr
boris_cfr  •  12 Mai 2012, 23:26
Postat de policar pe 08 Mai 2012, 19:15

CINE DA LECTII DESPRE DEZVOLTARE! AI FOST DEGEABA IN TIMISOARA, LASATI-NE AUTONOMI SI O SA DISPERATI DUPA BANII BANATULUI!!! CULTURA SI CIVILIZATIA EUROPEANA INTRA SI SE OPRESTE UN DEVA PE VALEA CERNEI, VOI CU DISTRUGERILE SI CU MARI OAMENI DE CULTURA ADI MINUNE SALAM PITA MINUNATUL ASTA VA CARACTERIZEAZA, LIPSA DE VALOARE , MINCIUNA SI HOTIA INTR-UN CUVANT SCURSORI ALE SOCIETATII. AI PUS MANA PE UN SIMBOL AL NOSTRU PENTRU SCURT TIMP AI SCLIPIT , DAR IMEDIAT AI INCEPUT SA MURDARESTI TOT SA CERSESTI BANII NOSTRI DE LA PRIMARIE SA TE DAI MARE INVESTITOR, DIN NOROI AI VENIT IN NOROI TE-AI INTORS; POLI VA DAINUI MEREU CHIAR DACA FALIMENTEZI CLUBUL. PHEONIX S-A NASCUT LA TIMISOARA.

Cata dreptate ai sunt Clujean si suporter CFR ,noi avem deosebita consideratie fata de Tot banatul cu o autonomie economica Ardelul si banatul ar fi peste Slovenia de ex,ne pare deosebit de rau de anii pirduti de Poli cu scursura aia umana ,acum daca castiga CFR sau Vaslui (indiferent noi nu suntem nici invidiosi ) miticii crapa de ciuda

Vezi toate comentariile (76)
Comentează