FOTBAL  »  LIGA 2  »  FARUL - DUNĂREA CĂLĂRAȘI

Portarul Farului a reacționat după ce a fost lovit de un fan al propriei echipe: "Inițial m-am speriat, am crezut că are cuțit în mînă"

FOTO: Ziuadeconstanța
FOTO: Ziuadeconstanța

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 decembrie 2015 22:40

Portarul Farului, Alexandru Gudea (19 ani), a reacționat după ce a fost lovit de suporterul constănțenilor. Tînărul goalkeeper n-a depus plîngere împotriva atacatorului și speră să nu se mai întîmple astfel de gesturi revoltătoare pe stadioanele din România. 

"Cînd am văzut galeria că mă înjură, m-am întors spre ei. N-am făcut vreun gest, doar m-am uitat. Am observat că un suporter a sărit gardul, iar eu m-am dat în spate, m-am speriat ca nu cumva să aibă cuțit sau altceva în mînă.

Apoi am văzut că nu e vorba de așa ceva. M-am dus spre el, n-am crezut că va face așa ceva. M-a înjurat, a alunecat, iar cînd s-a ridicat m-a lovit. Cred că era băut, sau cine știe, drogat. Nu cred că un om treaz ar face așa ceva.

Nu știu de ce s-a ajuns aici. Am observat că suporterii Farului au ceva cu mine, nu înțeleg de ce. Fără să mă laud, dar eu de cînd am venit aici am apărat bine. Azi am prins o zi mai proastă.

Important e că acum sînt sănătos, nu e nimic grav. Îmi văd de viață în continuare. Ajut echipa, așa cum eu zic că am făcut-o și pînă azi. E păcat că fanii nu sînt lîngă noi și în momente de genul ăsta. Au uitat că i-am făcut fericiți în Giulești sau cînd am cîștigat acasă cu Rapid.

M-a chemat poliția să fac plîngere împotriva lui, dar nu am vrut, pentru că nu e nimic grav. E bine că a fost doar atît și nu s-a ajuns la vreo tragedie. Nu îmi e frică să intru de acum pe teren", a zis Alex Gudea pentru GSP.RO.

8 meciuri
fără gol primit a strîns Gudea în acest sezon, fiind printre cei mai buni goalkeeperi din Liga a 2-a. Două dintre ele sînt chiar în fața Rapidului

VIDEO Scene incredibile la Farul - Dunărea Călărași » Portarul constănțenilor lovit în figură de un suporter

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
sexilian
sexilian  •  05 Decembrie 2015, 10:15
Postat de sharky_04 pe 04 Decembrie 2015, 22:57

Baieti a fost o infrangere dureroasa 2-6, intoarceti-va la lupta in 2016 si sa nu se mai repete astfel de umilinte niciodata, fiindca este pacat sa nu prindem Liga 1, luptati pana la capat, tineti de minge, nu subestimati adversarul si profitati de fiecare ocazie de gol inscriind goluri, fiindca orice ratare pentru noi este o ocazie pentru adversar. Aratati-ne in 2016 ca umilinta cu Dunarea Calarasi a fost doar un accident si ca sunteti demni sa va luptati pentru Liga 1 si nu pentru evitarea retrogradarii ca in ultimii 6 ani. Fortza Farul si la anul sa vedem altceva, lupta, concentrare, victorii si mai putine greseli, succes !!!

Gache are mult de lucru

scandautor
scandautor  •  05 Decembrie 2015, 01:53
Postat de randoom_._ pe 04 Decembrie 2015, 23:53

promoveaza direct doar locul 1 din ambele serii. locurile 2 joaca baraj intre ele. castigatoarea dintre locurile 2 joaca cu locul 12 din liga 1 inca un meci de baraj. practic,daca ***$$$$$apid termina pe locul 2 in seria ei,90% nu promoveaza. oricum,maifa frf si lpf a facut pentru ***$$$$$apid o serie numai cu echipe slabe si totusi,cR$$$$$apid este pe locul 2 in pauza de iarna. deja cele 6 echipe care osa joace in playoff in liga a 2-a in seria cu c$$$$rapid se stiu in proprotie de 99%: aceste echipe sunt:farul,***$$$$$apid,dunarea calarasi,braila,academia clinceni si bacau. daca s-ar coaliza aceste echipe impotriva ***$$$apidului,iar putea lasa si pe locul 3 dupa playoff. dar mafia este prea mare.

Tu nu te desființaseși, mă? ”wtf, wtf??!!!”

mda...
mda...  •  05 Decembrie 2015, 01:24

Bre , dar in limba romana nu stii sa scrii?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează