FOTBAL  »  LIGA 2  »  SEPSI OSK

Pretenții mari la Sepsi OSK! Echipa merge în Turcia pentru un cantonament și pregătește câteva transferuri importante

Articol de - Publicat luni, 09 ianuarie 2017 22:42

Gruparea covăsneană este printre cele mai grăbite echipe din eşalonul secund la startul pregătirilor în vederea abordării noului sezon.

Valentin Suciu a sunat, astăzi, adunarea la baza sportivă din Sfântu Gheorghe unde se vor desfăşura antrenamentele în următoarele trei săptămâni.

Din 1 februarie, vreme de două săptămâni, Sepsi va efectua un cantonament în Antalya.

"Avem perfectate două meciuri de verificare cu formaţii de eşalon secund. Programul din Turcia ar urma să cuprindă şi disputarea a trei jocuri de verificare cu echipe de prim eşalon", a anunţat antrenorul grupării, Valentin Suciu.

Sepsi se află în discuţii avansate pentru transferul a trei jucători cu experienţă dar şi altor câţiva tineri de perspectivă. Echipa din Sfântu Gheorghe se află pe un loc bun, cinci, cu 35 de puncte în clasamentul la zi din eşalonul secund.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează