FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CRAIOVA

Radio GSP Mititelu a făcut scandal după meciul de debut: "De ce îmi era frică, n-am scăpat!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 septembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 07 septembrie 2013 19:53

Adrian Mititelu a acuzat arbitrajul jupă egalul echipei sale la Satu Mare, scor 1-1.

"De ceea ce ne era teamă, n-am scăpat. În minutul 85, azi la Satu Mare, prietenul lui Deaconu, care Deaconu e rudă cu Mircea Sandu, a pus mingea pe var şi a dat 11 metri pentru Satu Mare. Doar aşa ne-au oprit şi am făcut 1-1", a spus Mititelu la Radio GSP.

Centralul meciului de la Satu Mare a fost Paul Unimatan.


Patronul Universităţii Craiova a anunţat că echipa sa nu va accepta ca meciul din etapa viitoare, cu CS U Craiova, să nu se joace pe "Ion Oblemenco":

"Anunţ toţi oltenii din România că meciul de sîmbăta viitoare se va juca la ora 20, pe Ion Oblemenco, altfel noi nu jucăm nicăieri. L-am auzit pe piticul atomic Pavel Badea că vrea fair play. Acum chem toţi craiovenii, îi las să decidă cu cine ţin ei. Jucăm pe Ion Oblemenco pentru că acolo sînt banii mei, nocturna mea, scaunele mele. Dacă nu acceptă, atunci toată planeta Pămînt află de cazul Craiova.

Mă revoltă că nocturna de diseară, ca şi cea din amicalul cu Rapid şi de la toate antrenamentele este pe contorul meu şi vine pe factura mea. Eu în continuare le plătesc nocturna. Nici un contor n-au fost în stare să-şi pună. Printr-un abuz al unui funcţionar public nu putem fi daţi afară de pe stadionul nostru. Le fac o favoare: jucăm la Craiova, nu au de ce să refuze. Un primar ar trebui să fie fericit că are două echipe în oraş".

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (66)
dash.berlin
dash.berlin  •  02 Decembrie 2013, 10:31
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

gandacule

dash.berlin
dash.berlin  •  02 Decembrie 2013, 10:30
Postat de stresul_tau pe 09 Septembrie 2013, 16:08

esti prost. a bagat baii din drepturi tv, publicitate , bilete si vanzari de jucatori,. n-a bagat nik din buzunar. ce bani a bagat el..daca n-a platit jucatori, antrenori carora le-a dat cu sutul in fund si nici fiscul nu l-a platit. atunci unde-s banii bagato de el..... retardatule?

are dreptate

stresul_tau
stresul_tau  •  09 Septembrie 2013, 16:08
Postat de ucv87 pe 08 Septembrie 2013, 21:58

asa prost cum e,a bagat banii acolo,in atatia ani primaria nu stia k aveam echipa de fotbal nu s'au implicat nu au ajutat cu nimic fotbalul oltean,are dreptate omu...taci in gm de prostovan

esti prost. a bagat baii din drepturi tv, publicitate , bilete si vanzari de jucatori,. n-a bagat nik din buzunar. ce bani a bagat el..daca n-a platit jucatori, antrenori carora le-a dat cu sutul in fund si nici fiscul nu l-a platit. atunci unde-s banii bagato de el..... retardatule?

Vezi toate comentariile (66)
Comentează