FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Rapid putea avea un finanțator celebru: "Era să fac greșeala vieții mele"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iulie 2015 20:33

Alături de Valerii Moraru, Rapidul putea să-l aibă acționar și pe Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

"Voiam să mă implic cu niște bani la Rapid. Făceam greșeala vieții mele. I-am spus domnului Moraru cum să facă treabă acolo. I-am zis să facă o licitație cu oameni care vor să intre acționari la Rapid. Se uita la mine ca la un OZN.

Domnul Moraru n-a zis nici da, nici nu. El e un om serios. A fost foarte aproape să mă convingă, dar după ce am discutat cu fiul meu ne-am retras precum melcul în cochilie", a spus Dumitru Dragomir la Digisport.

Fostul șef de la Ligă a amintit și de perioada în care a fost oficial al giuleștenilor: "Acum 25 de ani am fost vreo săptămînă președinte la Rapid".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
679566258843438
Ieremia Movila  •  08 Iulie 2015, 11:55

dupa ce *** esti tot te mai dai mare ma mir ca mai esti liber cite *** ai facut in locul as sta in banca cu capul plecat nu sa mai palavragesc pe sticla

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  08 Iulie 2015, 00:16

Ahh am rasuflat usurat, credeam ca vine Abramovici :))

scandautor
scandautor  •  08 Iulie 2015, 00:14

Ba, da' voi chiar nu mai aveti nici un pic, da' nici un pic de rusine? De cate ori mai scormoniti si reluati barbologia asta iscata de militian ca sa se hahaiasca pe seama voastra de inchipuiti ziaristi? N-aveti nici macar o unghie de demnitate? Chiar va place sa deschideti *** care nu mai are treaba pe-acasa si va gaseste numa' buni de nepoti ce pot fi tromboniti si cand securica doarme, daramite cand isi roteste girofarele sub sprancene si elucubreaza ce-a visat alaltaieri? Domnule Tolontan, vedeti c-au dat iama-n redactie niste *** indragostiti de militianul mitoman - poate dati o tura printre birouri si mai vedeti ce scriu astia pe computerele alea, pe bune...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează