FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROBLEME

Rapidul se pregăteşte să renască sub egida Primăriei, însă edilul Sectorului 1 a neglijat un amănunt vital!

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iulie 2017 19:29

Rapidul este din ce în ce mai aproape să revină oficial în fotbal, după ce Primăria Sectorului 1 a câştigat licitaţia provizorie pentru administrarea siglei, culorilor şi denumirii echipei înfiinţate în 1923.

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, declara în cursul zilei de azi că o va înscrie pe Rapid în Liga a IV-a, unde ar putea întâlni chiar din primul sezon rivala CSA Steaua.

"Sunt foarte bucuros că am reuşit să închiriem marca Rapidului până se va soluţiona licitaţia. Vom înscrie echipa în liga a patra şi deja aşteptăm meciurile cu echipa Armatei, Steaua. Din câte înţeleg, suporterii ambelor echipe aşteaptă aceste întâlniri", a spus Dan Tudorache.

Totuşi, Dan Tudorache a omis faptul că nu a primit încă aprobare din partea Consiliului Primăriei pentru finanţarea Rapidului din bani publici.

Practic, nu există un vot în Consiliu pe tema înscrierii şi finanţării Rapidului din bani publici, fapt ce ar putea reprezenta un impediment în calea renaşterii clubului. Primarul a făcut primul pas pe cont propriu, fără a lua în calcul opinia cetățenilor Sectorului 1.

Citeşte şi: Primăria a luat Rapidul! 3 detalii despre acordul încheiat azi și primele reacții oficiale

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
mokinio
mokinio  •  20 Iulie 2017, 08:02

Si daca nu ai fi scris articolul asta, ai fi crapat? Crezi ca primarul nu stia ce face? ***, acum cand exista cadrul legal sa sponsorizezi sportul, ori te faci ca nu intelegi despre ce este vorba, lucru cred normal pt ***, ori esti *** si atunci e mai rau!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1819121944979915
Costel Preoteasa  •  19 Iulie 2017, 23:59

Daca lua alta echipa mai comentati *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1258802267479225
Marian Ghergus  •  19 Iulie 2017, 23:30
Postat de Marius Dumitrescu pe 19 Iulie 2017, 19:55

Este o NESIMTIRE marca Dragnea/Firea/Tudorache!!!! Sa ofere conditii normale si de civilizatie minime( strazi asfaltate integral si avand canalizare functionala !) si apoi sa arunce banii publici pe o echipa de fotbal ( brand national inainte de razboi poate!!) RUSINE!!!

Esti anti sport, anti lege, pro ***...!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează