FOTBAL  »  LIGA 2  »  JUVENTUS BUCUREȘTI - FC BRAȘOV 2-1

Război în Liga a 2-a » Țălnar îl face praf pe Oprița: "El e maseur! Cară chelenul la echipă"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 10 decembrie 2016 16:05

Antrenorul celor de la FC Brașov, Cornel Țălnar, a vorbit despre înfrângerea cu Juventus, 1-2, din derby-ul etapei a 21-a din Liga a 2-a, și l-a atacat pe Daniel Oprița, antrenorul rivalei de azi.

"E păcat că am pierdut 5 puncte în primele două jocuri ale returului. Trebuie să ne mai întărim pentru retur și sperăm să ducem Brașovul în Liga I.

Lui Oprița nu vreau să îi răspund pentru că nu știu în ce calitate vorbește. De maseur, poate. El nu e antrenor. El cară chelenul la echipă. Să discute cu maseurii mei.

Am crezut că e băiat cu capul pe umeri. Îmi pare rău pentru el, mi-a fost și jucător. Nu mai știe ce înseamnă respectul.

Eu am spus doar că meciul, derby al Ligii a 2-a, ar fi trebuit transmis la TV. Apoi, el s-a apucat să spună tot felul de prostii despre FC Brașov", a declarat Țălnar după meci.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
178288629309614
Eduard Girnita  •  11 Decembrie 2016, 07:26

Si uite asa ne pricopsim cu alta *** de echipa bucuresteana.Nu erau de ajuns cele din Sectorul Agricol Ilfov!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  10 Decembrie 2016, 17:51
Postat de zidane92 pe 10 Decembrie 2016, 17:49

De cand a inceput petre sa dea gol meci de meci, UT-ei nu ii mai ajunge strada, mai incet ca promovati si voi dupa juventus, iar brasovul merge la baraj, zarurile sunt aruncate deja! MACAR FACETI STADIONUL O DATA PENTRU LA ANUL!

Zarurile sunt aruncate doar pentru juventus....in rest, se poate intâmpla orice.

zidane92
zidane92  •  10 Decembrie 2016, 17:49
Postat de a.c.a.b_st pe 10 Decembrie 2016, 16:46

Țălnar are dreptate, derby-ul trebuia televizat...dar băieții de la *** bucureșteană ( a se citi Juventus), refuză...asta ca să nu se vadă *** pe care le fac aproape in fiecare meci, ***....cui folosește, domnilor, o promovată doar cu ajutorul jocurilor de culise ?

De cand a inceput petre sa dea gol meci de meci, UT-ei nu ii mai ajunge strada, mai incet ca promovati si voi dupa juventus, iar brasovul merge la baraj, zarurile sunt aruncate deja! MACAR FACETI STADIONUL O DATA PENTRU LA ANUL!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează