FOTBAL  »  LIGA 2  »  FOTBAL MIC

Refuză delegările! » Scandal la AJF Constanţa: 90% din arbitri s-au recuzat de la delegări

O parte dintre arbitrii care au ieșit în stradă pentru a-l susține pe Oniță și sînt împotriva deciziei AJF Constanța
O parte dintre arbitrii care au ieșit în stradă pentru a-l susține pe Oniță și sînt împotriva deciziei AJF Constanța

Articol de - Publicat vineri, 25 octombrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 24 octombrie 2013 23:27

După ce asistentul Aurel Oniţă a fost schimbat din funcţie în urma unei decizii a Comitetului Executiv din Constanţa, 90 la sută dintre arbitrii din judeţ s-au recuzat de la delegări pentru această etapă.

Decizia Comitetului Executiv al AJF Constanţa de a-l demite pe Aurel Oniţă, preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri Constanţa, a declanşat un protest al majorităţii arbitrilor din judeţ care au decis să iasă în stradă împotriva acestei hotărîri!

Mai mult, ei au informat că refuză să arbitreze în acest week-end! Totul a pornit de la preşedintele AJF, Vasile Mihu, cel care l-a demis pe asistent invocînd "fapte extrem de grave şi prejudicii aduse arbitrilor din judeţ".

Oniţă a aflat că a fost demis cu doar cîteva ore de a pleca spre Odesa, acolo unde a fost asistentul lui Alexandru Tudor la partida de ieri seară, din Europa League, dintre Cernomoreţ Odesa şi Ludogoreţ.

În urma deciziei de la Constanţa, Oniţă a trimis o cerere Comisiei Centrale de la Bucureşti şi s-a recuzat de la delegări pentru etapa ce începe astăzi în Liga 1.

Contactat telefonic de reporterii GSP, Alexandru Deaconu, preşedintele CCA, a comentat: "Nu am apucat să vorbesc prea multe cu domnul Oniţă, dar cu siguranţă voi avea o discuţie cînd va reveni în România. În plus, nu pot să spun ce s-a întîmplat acolo pentru că nu este treaba mea".

"Este incredibil ce presiuni se pun pe noi ca să-l atacăm pe domnul Oniţă. S-a vrut mazilirea lui şi nu e normal, pentru că el ne apără interesele. Este singurul preşedinte care lucrează ca voluntar, care nu primeşte bani pentru ceea ce face" (arbitru prezent la protest)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează