FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITEA CRAIOVA

Reînvie Universitatea? Anunțul-șoc făcut azi de Mititelu: "Mi-am făcut echipă! Pe 1 iulie are loc reunirea"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 martie 2017 13:44

Adrian Mititelu a fost prezent azi la Curtea de Apel, unde a avut loc un nou termen în dosarul dezafilierii Universității Craiova.

La final, Mititelu a părut sigur că va câștiga procesul și că va avea din nou echipă, anunțând că a format deja un lot și că reunirea va fi pe 1 iulie.

"Eu sunt foarte optimist. Sper ca procesul să nu mai dureze mult.  Cred că în mai avem un verdict și 100% va fi unul pozitiv. Ne va permite să reconstruim clubul și să participăm cel puțin în Liga a 2-a.

Zic că va fi o soluție care va duce la revenirea Universității Craiova în competiție și care va conține și reparații pentru acești 6 ani de dispariție și de chin. Nu am cum să pierd, la ce dovezi am. Dacă pierd, înseamnă că trăim în Congo.

Se demonstrează că au pus la cale excluderea echipei pentru a-mi lua jucătorii și clubul. Totul a fost premeditat și nu au avut un argument temeinic. Totul s-a făcut în funcție de dorința lor.

Știu că e o echipă prin fotbalul românesc care se intitulează CS Universitatea Craiova, dar echipa e CSU Craiova. E o demagogie și o campanie pentru a lua suporterii noștri.  Vă spun că 100% vom reveni în fotbal anul acesta.

Financiar nu va fi greu pentru că vor răspunde FRF, LPF, Sandu și Dragomir. Și poate și cluburile. După proces, cred că Instanța va face dreptate și va acorda despăgubirile necesare pentru a reconstrui clubul. E foarte simplu", a spus Adrian Mititelu.

"Revenim pe 1 iulie"

"Pariați pe revenirea Universitatea Craiova în fotbal. Deja lucrez la identificarea unor jucători. Am și niște variante de antrenori. Totul e pus pe hârtie pentru că acum nu am bani ca să fac vreun pas. Când se dă sentința, totul trebuie să fie pregătit.

Am stabilit data reunirii. Lotul se va reuni pe 1 iulie 2017. O să numesc un antrenor care va fi cel mai potrivit.

Actuala echipă din Liga 1 nu mai poate juca pentru că a fost înființată ca să ne ia nouă locul. S-a dovedit că a fost un abuz. Echipa aceea nu-și justifică menirea. Vor fi litigii pentru nu o putem da noi afară din competiție. Vă asigur că nu vor mai putea folosi culorile alb-albastru și nu vor mai putea invoca trecutul și istoria noastră".

Ține cu Dinamo în Cupă

"Mă uit la meciurile lui CSU și simt o frustare, când aud imnul și tot. Fac infarct. De 6 ani de zile suferă. La meciul din Cupa României voi ține cu Dinamo. Poate CSU să joace cu echipa hitleriștilor sau a fasciștilor, că nu voi ține cu ea. Cum să țin cu o echipă care mi-a furat identitatea? M-a umilit! M-a făcut de rușine. E o echipă băgată de Sandu și Dragomir și vopsită în alb-albastru"

procese cu reprezentați media

"E un tip la RCS care zice Universitatea Craiova când joacă CSU. Cum termin acest proces, încep unul cu RCS-RDS. Am 14 înregistrări cu meciuri de la RCS și Dolce. Să răspundă pentru pierderea suporterilor".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (81)
cristian_77
cristian_77  •  22 Martie 2017, 19:23
Postat de echilibrat pe 22 Martie 2017, 18:50

Nimeni nu e tradator omule- uite cum te manipuleaza booveanul...Intelege ca intr-o tara libera fiecare are dreptul la o alegere libera. A alege ceva sau altceva nu inseamna tradare. E dreptul tau sa-ti pierzi vremea cu fostul SRL FCU, ala de-i facea publicitate candidatului PSD la alegerile prezidentiale din 2009 (Mircea Geoana) pe site-ul oficial. Sau acelasi FCU care-i facea publicitate primarului PSD in 2012. Galeria Stelei a dezertat de la FCSB si nimeni nu ii numeste tradatori. Pentru ca unii oameni pot alege FCU sau FCSB (ambele clone conform justitiei), iar altii pot alege proiectele CSA Steaua si CS Universitatea Craiova. Universitatea Craiova e bine mersi in liga 1, si joaca pe tricouri cu leul legendar, stema Craiovei Maxima din anii 80.

Sa nu ma intelegi gresit...nu am nimic cu CSU...e echipa orasului...singura...ok...dar nu ma obliga nimeni sa am aceleasi sentimente ca atunci cand juca Stiinta....pt mine e ca si cum ar juca fosta Electroputere...sau mai stiu eu care...cand am zis de tradare...la ce simteam atunci pe stadion si nu mai simt acum m-am referit...nu la societati, procese..etc...ca mine sunt multi...crede-ma...si nu au nici o legatura cu Mititelu...

goldengoal
goldengoal  •  25 Martie 2017, 00:30
Postat de fcu1948 pe 24 Martie 2017, 09:24

Clar, asta o sa fie lotul, deja a negociat Mititelu cu fiecare in parte si baietii si-au dat acordul sa vina la echipa. Iar biletul la meci o sa fie intre 40 si 100 de Euro, dar nu-i asta o problema pentru suporteri, nu se uita ei la bani...

Hehe, imi permit luxul de a visa cu ochii deschisi. Macar atat pot face deocamdata ;)

fcu1948
fcu1948  •  24 Martie 2017, 09:24
Postat de goldengoal pe 24 Martie 2017, 03:09

FCU 2017: Portari: Ochoa 3 mil, liber din 30.06 A. Preda Fundasi/ inchizatori: Mascherano 12 mil Rabiot 12 mil Meunier 7,5 mil Pepe 5 mil, liber din 30.06 X. Alonso 3,5 mil, liber din 30.06 Badstuber 3 mil, liber din 30.06 J. Terry 1 mil, liber din 30.06 Mijlocasi ofensivi / aripi: D. Costa 30 mil Renato Sanches 30 mil Cuadrado 25 mil K. Coman 20 mil, liber din 30.06 Asamoah 11 mil Rafinha 5 mil J. Valdivia 4,5 mil K. P. Boateng 2,5 mil Atacanti: Sturridge 22 mil Nolito 18 mil Vardy 15 mil Aspas 14 mil Jovetic 10 mil, liber din 30.06 Robben 10 mil

Clar, asta o sa fie lotul, deja a negociat Mititelu cu fiecare in parte si baietii si-au dat acordul sa vina la echipa. Iar biletul la meci o sa fie intre 40 si 100 de Euro, dar nu-i asta o problema pentru suporteri, nu se uita ei la bani...

Vezi toate comentariile (81)
Comentează