FOTBAL  »  LIGA 2  »  SĂGEATA - VOINŢA 0-0

Săgeata Năvodari acuză arbitrajul de la baraj: "Nu ne vrea nimeni în «A»!" :X

Fotoreporterul Gazetei, Gabriela Arsenie, a surprins perfect momentul în care Zăvoi îl agaţă pe Jianu
Fotoreporterul Gazetei, Gabriela Arsenie, a surprins perfect momentul în care Zăvoi îl agaţă pe Jianu

Articol de - Publicat luni, 04 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 04 iulie 2011 09:40

După ce Alexandru Tudor le-a negat sîmbătă un 11 metri clar, cei din Năvodari consideră că Sibiul e preferat de toată lumea să ajungă în prima ligă.


Ameninţaţi pe tot parcursul returului că nu au drept de promovare şi că nu vor primi licenţa pentru Liga 1, cei de la Săgeata au mai primit o palmă sîmbătă, în prima manşă a barajului cu Voinţa Sibiu. Grupării de pe Litoral i-a fost refuzat un penalty clar în minutul 81, la un fault comis asupra lui Jianu, care ar fi însemnat şi eliminarea portarului Zăvoi.

"Am fost speriaţi tot sezonul că, dacă vom termina pe loc promovabil, nu vom primi licenţă nici măcar pentru liga secundă şi vom fi retrogradaţi. Ne-am gîndit că în acest fel vom pierde doi ani, astfel că ne-am ferit de primele două poziţii, care asigurau promovarea automată. Ne-am prins prea tîrziu că nu aveau ce să ne facă. Dacă ţinem cont de meritul sportiv, pe care Federaţia l-a tot invocat, acest baraj nici măcar nu ar fi trebuit să se joace. Conform regulamentului, echipa mai bine clasată promovează, iar Săgeata a terminat pe 3 în Seria I, în timp ce Voinţa a terminat pe 4 în Seria a II-a. Probabil că nu am fost consideraţi îndeajuns de puternici, pentru că nu avem infrastructură. Cu Sibiul e altceva. Au stadion mare, e un oraş-reşedinţă de judeţ, cu peste 100.000 de locuitori. Sîmbătă, mi-am dat seama că nu avem voie în Liga 1, din toate punctele de vedere", a acuzat preşedintele Dumitru Rida.

FAZA ÎN CARE ALEXANDRU TUDOR I-A REFUZAT SĂGEŢII UN PENALTY

Acesta mai crede totuşi într-o minune în revanşa de la Sibiu, programată miercuri, de la ora 18:00: "După incidentul cu Tudor, mi-e şi mai teamă de arbitrajul din retur". Manşa a doua va fi "fluierată" de bucureşteanul Alexandru Deaconu.

"Nu doar Tudor e vinovat la faza aia, ci întreaga brigadă. Am vorbit cu ceilalţi arbitri şi nici unul nu a recunoscut că a fost penalty. Dacă Tudor se va uita în ochii mei şi va recunoaşte că a greşit, îl voi ierta"
Aurel Şunda, antrenor Săgeata

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
marian79iulian
marian79iulian  •  07 Iulie 2011, 12:03

....si voi cu arbitrii!!?? jucati fotbal, dati goluri si nu mai visati tot timpul ca va fura cineva! nici o echipa cand pierde nu-si analizeaza evolutia ci incepe sa arunce cu noroi in altii sa-si scuze jocul penibil!

ipsilante
ipsilante  •  05 Iulie 2011, 15:18

Ajunge! Pina cind, acest Brad Pitt in mezerie, arogant si incompetent, mai mutileaza cu seninatate, rezultatele meciurilor, sub privirile indulgente sau, poate la ordinele, "capilor" LPF, FRF si CCA? Cum poti sa pretinzi un FOTBAL SANATOS, cu un arbitraj BOLNAV, in deriva? De ani, in spatele acestor arbitraje, vadit manipulate, LPF, FRF si CCA, stabilesc campioana, retrogradatele, noile promovate, etc... ASTA E FOTBAL? NU! E M@FIE PURA! Altfel, s-ar fi reactionat pina acum si s-ar fi adus din afara, ca in Bulgaria, un sef INDEPENDENT la CCA, care sa CURETE de USCATURI arbitrajul! Sau poate, alte masuri...Dar, NIMIC! BAIETII de la VIRF sint multumiti! E OK!

flafy
flafy  •  04 Iulie 2011, 12:56

Sageata trebuia sa fie in liga 1 in locul Concordiei!!pentru ca este echipa care era la 8 puncte de Concordia cand asta de la FRF au anuntat-o ca nu are drept de promovare...desi stiu ca Sageata trebuia sa promoveze si ca in acest meci trebuia sa castige totusi in duelul cu Vointa nu pot tine cu ei deoarece Sibiul este un oras mult mai mare,au si un stadion mai mare si suporteri mai multi...Hai Vointa!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează