FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA A II-A» SERIA A 2-A / GAZ METAN - ARIEŞUL 3-1

Şampania la rece

Articol de - Publicat duminica, 04 mai 2008 00:00

Mediaşul e la un pas de a sărbători revenirea în Liga 1.

Gaz Metan Mediaş e aproape de revenirea în Liga 1, unde a mai evoluat în sezonul 2000-2001. Medieşenii au început în forţă partida cu Arieşul şi au irosit două ocazii mari în primele zece minute, Paina şi Prodan ratînd din poziţii ideale. Turdenii au replicat prin Luca, care a profitat de o greşeală a lui Zaharia şi l-a surprins pe Şteţca cu un şut în diagonală (13) . Tot oaspeţii au avut şansa de a închide jocul, dar Luca a şutat slab (28), iar Nădăban a reluat singur cu portarul Gazului peste poartă din 8 metri (30) . La cabine s-a intrat la egalitate, Eric şutînd la colţ (45).

Imediat dupa pauză, trupa lui Pustai s-a năpustit spre poarta oaspeţilor, iar după capul lui Gego plasat peste transversală (47), brazilianul Eric a adus liniştea în tribună cu un şut direct din lovitura liberă (52). Ocaziile au curs în careul turdenilor, însă Eric (66), Dudiţă (69) şi Boaru (70) au fost lipsiţi de ispiraţie. Buzea a nimerit bara în minutul 78, iar Şteţca s-a întins serios pentru a devia de sub bară mingea trimisă de Mitrică de la marginea careului mare. Sabou a încheiat conturile pe final (87), iar medieşenii au pus deja şampania la rece pentru Liga 1.

“Şanse mari”
Tehnicianul Cristi Pustai a recu­nos­cut că echipa sa e aproape de pro­mo­vare. “Am trecut peste duşul rece din etapa precedentă, iar fru­mu­seţea apariţiei ligii întîi îşi spune cuvîntul în jocul nostru. Mă bucur că am marcat pînă la pauză şi ne-am păstrat calmul şi mintea limpede. Am practicat un joc cursiv, combi­na­tiv. Mai sînt 15 puncte puse în joc, încă nu sîntem promovaţi matema­tic, dar şansele sînt tot mai mari”, a precizat Pustai.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (8)
 •  05 Mai 2008, 00:09

Mediasu o sa ne vanda noua locul. Lasa ca puteti sa vedeti liga 1 si la tv. :))

 •  04 Mai 2008, 23:24

Gazule,sa nu faceti greseala lui U Cluj si sa luati tot felul de jucatori terminati, tot felul de mercenari.Mergeti pe cei care au promovat+ 2 sau 3 intariri !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 •  04 Mai 2008, 19:33

mai haladel mediasul este sigur oras dar nu este sigur daca tu esti om s-au maimuta si asta ti-o spune un constantean.desigur pt. o maimuta nici constanta nu este oras.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează