FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCU CRAIOVA

Sandu îi dă replica finanțatorului oltean în ceea ce se anunță "procesul de 10 ani": "Mititelu e cel care trage de timp!"

Articol de - Publicat miercuri, 01 iulie 2015 00:00

Gazeta de luni a dezvăluit că procesul în care DNA i-a acuzat pe Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, FRF și LPF de dezafilierea abuzivă a FC Universitatea Craiova, demarat teoretic în martie 2014, practic nici nu a început!

După nu mai puțin de 25 de termene, judecătoarea ce instrumentează cazul nu a audiat încă inculpații, fiind recuzată de 3 ori.

"Cînd eu spuneam că mă lupt cu o mafie cu ramificații în politică și justiție, nimeni nu mă credea. E o rușine la adresa justiției, e Memorialul Durerii Universității! O să vedeți că procesul ăsta va dura măcar 10 ani", acuza Adrian Mititelu.

Simțindu-se vizat, Sandu a ținut să precizeze: "Noi nu avem nici o vină că lucrurile merg încet. E vina lui Mititelu și a avocatului lui, Moise, care o tot recuză pe judecătoare. Noi am fost prezenți la toate termenele, iar ăla care a nenorocit fotbalul în Craiova și clubul Universitatea a venit doar o dată. Cum să avanseze procesul dacă ei tot fac plîngeri pe la DNA?! Ei îl întîrzie, nu altcineva! Noi vrem să se judece! Nici nu o cunoaștem pe judecătare, nu avem nici o treabă, cum insinuează Mititelu.

Oricum, acest proces nici nu trebuia să aibă loc. Nu zice nimeni nimic că am cîștigat la Înalta Curte, în civil, unde s-a dovedit că nu a fost nimic ilegal și că ei trebuiau să se ducă atunci la arbitraj, care este recunoscut de instanțele române".

Mîine, la Tribunalul București, este programat cel de-al 26-lea termen în respectiva cauză.

284.000.000 €a fost suma solicitată de Mititelu drept daune pentru dezafilierea Universității. Finanțatorul oltean a ajuns la această sumă adunînd clauzele de reziliere ale fotbaliștilor aflați în lot în iunie 2011

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
855867621159226
Staicu Stefan  •  01 Iulie 2015, 21:56

Cum poti sa spui ca Mititelu ar fi tras de tinp cand acest judecator nu respecta dreptul la un proces echitabil,poate ar trebui sa raspunda de tot ce face sau poate este influientat de alti? De ce trebuie sa platim noi din buzunarele noastre bani multi la CEDO pentru judecatori care nu respecta legea?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  01 Iulie 2015, 18:53

...mititelu este prietenul gsp ...

485809194904413
Costel Tudor  •  01 Iulie 2015, 13:45

Mititelu este *** care nu trebuie luat in seama. Nu inteleg dece asa zisii ziaristi de la GSP ii dau atata atentie .Singura explicatie ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close