FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Scandal la Rapid pe seama cantonamentului din India: "Șumudică ne-a rezolvat tot"

Articol de - Publicat joi, 18 februarie 2016 16:42

Ovidiu Burcă nu mai este preşedintele Rapidului după ce oficialul a fost demis printr-un mail de şefii grupării din Grant.

"Problemele s-au acumulat în timp la adresa lui Ovidiu. Turneul din India a fost facilitat de Marius Şumudică, pe a cărei adresă a sosit solicitarea. Eu şi Valeriu Moraru am dorit să mergem în Antalya, Burcă a vrut India", a punctat Radu Birlică, administratorul special al Rapidului, într-o intervenţie la Sport Total FM.

Ovidiu Burcă a precizat, la rândul lui, că "am fost mâhnit de modul în care cei care conduc clubul au ales să ne despărţim. Mă aşteptam la altceva, am încercat întotdeauna să găsesc soluţii, dar s-a ajuns la această situaţie.

Pe de altă parte, sunt liniştit, în aceste luni s-a văzut la Rapid munca mea. Când am venit în Giuleşti, antrenorii refuzau pe bandă rulantă echipa, Pancu a venit pentru două săptămâni şi apoi a plecat, iar suporterii se impuşcau pe la Pro Rapid", a încheiat fostul oficial al Rapidului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  19 Februarie 2016, 11:18
Postat de miki123 pe 19 Februarie 2016, 01:01

***?!? ***??! cum este cand va iubiti cu macke si cu mimi??cea mai mzgarboasa echipa fcsb!!! o sa luati inca un campionat pe japca , pe arbitri si pe jucatori adversi cumparati!!! aferim pentru mioare....multa scarba pentru jiji...cel mai mare escroc albanez din balcani!! RUSINE fCstanabecali!!

cum e netul in cantonament? ti-ai intalnit verii ?

decuadi
decuadi  •  19 Februarie 2016, 09:47

*** au facut turneu in tara natala. astfel, au stat pe la rude, ca sa economiseasca bani valerii apa plata. ti tot ti...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dankressman.1.1.1..
dankressman.1.1.1..  •  19 Februarie 2016, 01:03

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează