FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROMOVARE

Semnale pozitive pentru CS U Craiova » Echipa va putea promova la finalul sezonului

Articol de - Publicat sambata, 05 aprilie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 05 aprilie 2014 19:15

Oficialii lui CS U Craiova aşteaptă confirmarea oficială de la UEFA că echipa va putea juca în Liga 1 la anul, dacă va termina pe unul dintre primele două locuri la finalul play-off-ului.

FRF a depus o cerere la forul continental pentru a afla această informaţie şi urmează ca săptămîna viitoare să primească răspunsul.

Antrenorul Gabi Balint a lăsat deja să se înţeleagă că răspunsul aşteptat va fi afirmativ, CS U Craiova urmînd să joace în Liga 1 dacă se va clasa pe loc promovabil, în ciuda faptului că este la primul sezon de la înscrierea într-o competiţie profesionistă. CSU se află pe primul loc în Seria B1, cu 41 de puncte în 20 de meciuri.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (90)
fltt
fltt  •  07 Aprilie 2014, 00:06

csu e ehipa bucuresteana cu jucatori din bucuresti si cu mircea sandu patron spiritual.Mai multa traditie au Chiajna , Botosani , si chiar Fulgerul Bragadiru.csu si acs poli nu exista

stina
stina  •  06 Aprilie 2014, 23:28
Postat de leualbastru pe 06 Aprilie 2014, 21:42

Sa ni se demonstreze ca este un proiect serios , ca vor fi transferuri adevarate si cred ca suporterii se vor indrepta catre CSU. Asta este , cand o fiinta draga iti moare , te multumesti si cu o clona!

vai de mata .......leu albastru (la suflet ) ce esti ........

blu3_li0n
blu3_li0n  •  06 Aprilie 2014, 22:49

cam mari sperantele pozitive, tinand cont ca prima data se va face stadion la tg jiu pentru ca au echipa in liga 1 craiova poate sa mai astepte, ca mai dureaza 3 ani pana sa aiba echipa in liga 1 normal trebuia sa se face la craiova, ca doar promoveaza craiolguta si nu au unde juca

Vezi toate comentariile (90)
Comentează