FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC BRAȘOV - ASU POLI TIMIȘOARA 2-0

Și-au sărbătorit legenda cu o victorie în fața lui ASU Timișoara » FC Brașov continuă lupta pentru promovare

Articol de - Publicat luni, 27 martie 2017 21:39

FC Brașov s-a impus în jocul de pe teren propriu disputat împotriva lui ASU Politehnica Timișoara, scor 2-0 (1-0), prin două autogoluri ale bănățenilor, semnate de Țugui și Mera.

Înaintea jocului a avut loc un mic moment festiv dedicat celui mai mare "stegar" din istorie, Nicolae Pescaru, care a împlinit 74 de ani.

Pentru că fostul fotbalist al lui Steagul Roșu nu a putut fi prezent la stadion din cauza unei răceli, nepotul său, Andrei, a primit două tricouri și un fular cu însemnele lui FC Brașov, fiindu-i înmânate de către un reprezentant al suporterilor și de către fundașul Ioan Șerban, suspendat pentru partida cu ASU Poli.

"Am avut momente bune de joc și chiar dacă a fost vorba de două autogoluri, nu cred că se pune problema asupra faptului că a fost o victorie pe deplin meritată. Felicit băieții pentru victorie, cele trei puncte sunt foarte importante și în sfârșit am marcat și noi după faze fixe.

Cel mai important lucru acum însă este să primim banii de la Steaua, pentru că există un termen în care Sporting Pitești poate face apel la decizia de săptămâna trecută. Ei nu au cum să câștige acest caz, dar ne țin pe noi în loc, lucru care ne poate fi fatal", a declarat la final antrenorul Cornel Țălnar.

Pe locul 2 cu 48 de puncte, „stegarii” vor avea de disputat trei meciuri în deplasare, la Balotești, Târgoviște și Suceava, următorul joc pe teren propriu urmând a avea loc pe 29 aprilie, cu Dacia Unirea Brăila.

caseta meciului:

FC Brașov – ASU Politehnica Timișoara 2-0 (1-0)
Au marcat: Țugui (autogol – 31), Mera (autogol - 77)
FC Braşov: Căucă - Băjan, Poverlovici (cpt.), Ichim, Ct. Stan – Chitoşcă (85 Sburlea), Enceanu, Vl. Munteanu, Goge (55 I. Popa) – Grigorie (73 Istrati) - R. Moldoveanu. Antrenor: Cornel Ţălnar
ASU Poli: Gârlea - Motreanu, Bilia (cpt.), Mera, Ghinescu - Nicolescu - Vucea, Birău (70 Giurici), Ad. Ungureanu (65 Blănaru), Ţugui (85 Teuț) – Bădăuţă. Antrenor: Sorin Brîndescu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează