FOTBAL  »  LIGA 2  »  BRAȘOV

Situație penibilă la un club de tradiție din România: "N-am avut nici pachețel, iar acum prima e o zi liberă"

Articol de - Publicat miercuri, 23 martie 2016 12:06

FC Braşov a trecut clar de Olimpia Satu Mare în deschiderea rundei cu numărul 24 din Liga a II-a după un 3-0 conturat în partea secundă a disputei.

Dacă la pauză a fost 0-0, cu mari ratări trecute în contul oaspeţilor, braşovenii au marcat de trei ori în repriza a II-a prin Manole, Andor şi Daniel Ene, ultimul din penalty.

"Ne descurcăm foarte greu în această perioadă. Când am revenit de la Mioveni, etapa trecută,  nu am avut nici măcar un pacheţel pe drum.

Acum, după un nou succes care ne apropie de play- off prima a fost acordarea unei zile libere. Suntem decişi însă să ne facem datoria până la capăt indiferent de problemele care sunt", spune unul dintre jucătorii importanţi ai Braşovului.

Trupa antrenată de Adrian Szabo joacă, sâmbătă, la Râmnicu Vâlcea, în disputa cu CSM, cartea rămânerii în play-off.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
chromophobia
chromophobia  •  23 Martie 2016, 15:48

Brasovul are traditie,trebuie sa fie in prima liga.Un oras frumos si o echipa frumoasa

Vezi toate comentariile (1)
Comentează