FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Steaua ar mai putea pierde un jucător în această vară! E dorit sub formă de împrumut la o echipă din Liga a 2-a

Articol de - Publicat miercuri, 06 iulie 2016 11:05

FC Clinceni continuă până duminică stagiul de pregătire centralizată care are loc în Austria.

Mugur Bolohan îşi va testa elevii cu ocazia unui ultim meci de verificare ce va loc sâmbătă, pentru ca a doua zi delegaţia grupării din Clinceni să revină în ţară. În privinţa lotului de jucători se continuă căutările pentru a completa efectivul aflat la dispoziţia lui Bolohan.

FC Clinceni discută în acest sens cu Steaua despre împrumutul lui Robert Vâlceanu la divizionara secundă. Stagiunea trecută mijlocaşul a evoluat pentru FC Voluntari.

În cantonamentul din Austria, alături de jucătorii Clinceniului se află şi Daniel Stana, mijlocaşul de 34 de ani care a jucat campionatul trecut în primul eşalon, la FC Petrolul Ploieşti.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează