FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CRAIOVA

Ştiinţa cu două capete » Universitatea Craiova ar putea reveni din sezonul următor în liga secundă

Pavel Badea (45 de ani) este fost căpitan şi antrenor al Ştiinţei
Pavel Badea (45 de ani) este fost căpitan şi antrenor al Ştiinţei

Articol de - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 06 noiembrie 2012 21:49

Pavel Badea a primit acceptul pentru înfiinţarea secţiei de fotbal a clubului CS U Craiova, însă anunţul oficial legat de înscrierea în eşalonul doi întîrzie din cauza unei alte "Universităţi".

E tot mai sigur: de la anul, Bănia va avea din nou echipă de fotbal în liga a doua. Totuşi, nu se ştie care dintre "Universităţi" va prelua locul oferit de FRF!

Chiar dacă demersurile lui Pavel Badea, preşedinte la Clubul Sportiv Universitatea Craiova, au avut succes, Ministerul Educaţiei dînd undă verde reînfiinţării secţiei de fotbal din cadrul CS, există un impediment. O altă echipă ar rîvni la poziţia de divizia secundă rezervată grupării lui "Bădiţă".

"A apărut un anumit Constantin Cucu, antrenor de box. El pretinde că a preluat denumirea de «Universitatea Craiova» de la Dinel Staicu. Sînt zvonuri că ar vrea să înfiinţeze o echipă de fotbal în cadrul clubului său, Box Club Universitatea. Sincer, nu cred că doreşte decît să agite apele", a declarat Badea.

"Echipa înfiinţată în cadrul clubului meu se poate numi Universitatea Craiova. Dacă Primăria este interesată de acest club, eu îl voi ceda gratis!" (Constantin Cucu, antrenor box, pentru Oltenia 3TV)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
viobz
viobz  •  07 Noiembrie 2012, 22:32

Statistic, numai 1-2% din marketeri reusesc sa cistige bani online! Exista insa o solutie: PROFITCLICKING Durabil si pe termen nelimitat • Sistem patentat • Satisfacție garantată! Primesti 10$ Gratuit si incepe acum: ://www.profitclicking.com/?r=32tNsZIi2t

protoss
protoss  •  07 Noiembrie 2012, 20:30

haide-ti sa ne pisem toti pe masinile din Craiovita care sunt parcare pe locul unde se judeca, solenza, dacia papucul si ford rangerul ala

maresal24
maresal24  •  07 Noiembrie 2012, 20:25
Postat de craioveanu91 pe 07 Noiembrie 2012, 15:36

Doamne ajuta ! respect PAVEL BADEA suntem alaturi de tine!!

mumuu

Vezi toate comentariile (28)
Comentează